top of page

Kuntosalitoiminnan digitalisointi - VINKKEJÄ JA APUJA

Päivitetty: 4. tammik. 2023Olemme saaneet kysymyksiä miten mm. ryhmäliikuntaa, personal trainingia ja pienryhmiä voisi digitalisoida?


Yksi ratkaisu nimenomaan ryhmäliikuntaan on Erimoverin HELT, johon voit tutustua täältä. Tämän tekstin lopussa on erilaisia tarjouksia sekä lisäksi esitelty erilaisia videoneuvotteluun ja webinaareihin suunniteltuja ratkaisuja.


Myös meillä SYKE Tribella on ratkaisu ja se on meidän SYKE GO -tili ja sen voi kytkeä mm. erilaisiin videoneuvotteluratkaisuihin. Selkeät neuvot sekä vinkit alempana.Ryhmäliikunnan ja valmennuspalveluiden vieminen verkkoon?


Nykytilanne on todella haastava alalle työhyvinvointivalmennuksien, ryhmäliikuntatuntien sekä pienryhmä- ja yksilövalmennuksien peruuntuessa, vaikka asiakkaat - sekä ohjaajat jumpalle tahtoisivatkin. Jokainen toimija tietenkin valitsee itselleen sopivimman tavan toimia. Me digitaalisen valmentamisen asiantuntijayrityksenä tietenkin halutaan auttaa heitä, joille digi voisi olla optio.


Digin avulla asiakkaat saavat vastinetta jäsenyysmaksuilleen ja liikkuminen pysyy arjessa mukana, puhumattakaan jumpan stressinpurun vaikutuksesta. Nyt jos koskaan on tarvetta saada ajatukset hetkeksi pois maailman tilanteesta.


SYKE GO:lla voit luoda rungon johon aikataulutat mm. jumpat push-ilmoitusten ja sähköpostimuistutusten kera. Kaiken voi automatisoida ja näin välttää turhaa "säätämistä" sekä ajankäyttöä. Tämä auttaa keskittämään ajan jumppien ja ohjelmien suunnitteluille sekä tapaamisille. Rungon keston voit määrittää itse.


Ryhmäliikunnan ja muiden ohjattujen treenien toteutukseen on kaksi vaihtoehtoa: Joko kuvaat videon etukäteen valmiiksi tai pidät tunnit livenä! Esimerkiksi Googlen Hangouts-verkkotapaamistyökalu on ilmainen ja samaa liittymislinkkiä voit käyttää kaikissa livejumpissa, eli ei tarvetta lähettää asiakkaille aina uutta linkkiä, vaan linkki rullaa samana, loikkaat Hangoutsiin sovittuna ajankohtana ja pidät asiakkaillesi livetunnin :) Ja jos kaipaat interaktiivisuutta voit vaikka aikatauluttaa livetunnin alkuun muutaman minuutin kuulumistenvaihdon. Sen hetken mitä normaalistikin tunnin alussa höpöttelee porukalle :)


Sinun ei siis tarvitse kuin luoda runko ja aikatauluttaa viikon jumpat, valita teetkö videot jo etukäteen vai livenä, kutsua asiakkaat liittymään verkkojumppaan ja näin sekä sinä että asiakkaasi voitte jatkaa jumppailua, vaikkette ihan high five-etäisyydellä olisikaan :)


Me haluamme auttaa ja tuoda digiratkaisut mahdollisimman lähelle ja helposti käyttöönotettavaksi!Alla olevista kuvista näet miten helposti homma hoituu!


1. Avaa valmennuskalenteri

2. Lisää tehtävä

3. Täytä tehtävä ja tee ajastukset (esim. joka keskiviikko)

4. Esikatsele

5. Kutsu asiakkaat

6. Täydennä tarpeen mukaan!RATKAISUIHIN


OPTIO 1 = Ryhmäliikuntaa ja ohjattuja tunteja, joka kuvattu ennakkoon?


1. Luo valmennus (keston voit päättää itse)


 • Lisää esim. toistuva tehtävä tiistaille, torstaille ja lauantaille

 • Upota näihin tehtäviin haluamasi video


2. Lisää bonukset


Valmennustyökalu mahdollistaa hyvinkin monipuolisia sisältöjä mutta tässä muutama esimerkiksi


 • Lisää tsemppiviestejä tai tsempppivideoita

 • Rakenna SYKE Triben liikepankin avulla (tai oman liikepankin avulla) kotitreeniohjelmia ja venyttelyohjelmia sekä kytke ne valmennukseen

 • Tee erilaisia kyselyitä asiakkaille (miten viikko mennyt, miten sinä voit, ajatuksia, miltä kotitreenit tuntunut jne)

 • Chattaile asiakkaiden kanssa

 • Voit myös muokata sisältöjä lennosta


Kiva lisä = Asiakas saa joka aamu sähköpostilla infon päivän treeneistä ja voit ajoittaa tehtävistä push-ilmot ilmestymään asiakkaan puhelimeen haluamaasi aikaan.
OPTIO 2 = Valmennusta ja livetreenejä etänä


1. Luo valmennus (keston voit päättää itse)


 • Lisää esim. toistuva tehtävä tiistaille, torstaille ja lauantaille

 • Valitse kellonaika milloin asiakasta muistutetaan tunnista

 • Upota näihin tehtäviin linkki livetunnille (linkki tai linkit eli pienryhmissä oiva on esim. ilmainen Goole Meet, jossa voit luoda yhden tapaamisen ja käyttää samaa linkkiä jokaiseen tehtävään - asiakkaat hyppäävät aina samasta linkistä mukaan)


2. Lisää bonukset


Valmennustyökalu mahdollistaa hyvinkin monipuolisia sisältöjä mutta tässä muutama esimerkiksi


 • Lisää tsemppiviestejä tai tsempppivideoita

 • Rakenna SYKE Triben liikepankin avulla (tai oman liikepankin avulla) kotitreeniohjelmia ja venyttelyohjelmia sekä kytke ne valmennukseen

 • Tee erilaisia kyselyitä asiakkaille (miten viikko mennyt, miten sinä voit, ajatuksia, miltä kotitreenit tuntunut jne)

 • Chattaile asiakkaiden kanssa

 • Voit myös tallentaa videoita ja treenejä asiakkaan omaan videopankkiin mistä hän voi suoritella niistä koska vain haluaa

 • Voit myös muokata sisältöjä lennosta


Kiva lisä = Asiakas saa joka aamu sähköpostilla infon päivän treeneistä ja voit ajoittaa tehtävistä push-ilmot ilmestymään asiakkaan puhelimeen esim. tunti ennen livetuntia.


Tekstin lopussa vertailua erilaisista työkaluista, joilla pitää livetunteja ryhmäliikunnassa ja valmennustapaamisten osalta.TARJOAMAMME OPTIOT


SYKE GO pilotti 3kk (300 + alv.)


 • Vain uusille asiakkaille

 • Ei rajoituksia asiakasmäärissä

 • Ota yhteyttä TÄSTÄ


SYKE GO toistaiseksi voimassa oleva tai 12kk määräaikainen


 • MINI (alle 100 asiakasta): Alkaen 199€/kk sis. alv.

 • MEDIUM (100-500 asiakasta): Alkaen 299€/kk sis. alv.

 • MAXI (yli 500 asikasta): Alkaen 599€/kk sis. alv.


Ota yhteyttä tai lue lisää TÄÄLTÄMUUT RATKAISUT?


Verkkovalmentaminen? Tutustu SYKE Triben verkkovalmennusratkaisuihin TÄÄLTÄ.


Yksilövalmennus ja perinteisempi etävalmennus? Tutustu nimenomaan yksilövalmentamiseen suunniteltuihin ratkaisuihin TÄÄLTÄ​.


Tarjous SYKE SET 3kk = Lue lisää TÄÄLTÄ.
VIDEONEUVOTTELUJÄRJESTELMÄT


Alla listattuna erilaisia työkaluja hyödynnettäväksi


Huom! Hinnat ovat pyöristettyjä ja laita viestiä piia@syketribe.fi jos joku tieto on väärin. Voimme myös lisäillä listaan jos joku puuttuu.


Emme myöskään ole testanneet kaikkien yhteensopivuutta SYKE Triben kanssa, mutta lähtökohtaisesti kaikki ssl-serfioidut tietoturvalliset linkit ja uudelleen ohjaukset toimivat applikaatiosta (mm. google meet).Hinta: 0-19€

Videoiden tallennus: Kyllä

Osallistujien maksimimäärä: 100-300


Hinta: 0-23€

Videoiden tallennus: Kyllä

Osallistujien maksimimäärä: 10-25 (poikkeuksellisesti nostettuna korkeammaksi - kts alempaa)


Hinta: 0-10€

Videoiden tallennus: Kyllä (ei one to oneja)

Osallistujien maksimimäärä: 250


Hinta: ??

Videoiden tallennus: Kyllä

Osallistujien maksimimäärä: Kymmeniä tuhansia


Hinta: 0-60€

Videoiden tallennus: Kyllä

Osallistujien maksimimäärä: 12


Hinta: 12-20€

Videoiden tallennus: Kyllä

Osallistujien maksimimäärä: 50


Hinta: 16€

Videoiden tallennus: Kyllä

Osallistujien maksimimäärä: 250Mietitkö teosto-maksuja? Teosto on tehnyt kattavan artikkelin musiikin käytöstä vallitsevan tilanteen aikana, katso tästä!


Viime viikon vinkit vallitsevaan tilanteeseen löydät täältä.GOOGLE MEET NOSTANUT RAJOJA


Alla Googlen toimittama tiedote!


"Matkustusrajoitukset vaikuttavat yhä useampien yritysten toimintaan, ja työntekijöitä kehotetaan tekemään etätöitä COVID-19-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Google haluaa auttaa yrityksiä ja työntekijöitä turvaamaan yhteydenpidon ja pitämään toiminnan tehokkaana G Suiten avulla.


Tarjoamme kaikille G Suite ‑asiakkaille mahdollisuuden käyttää Hangouts Meet ‑videokonferenssiominaisuuksia maksutta kokoustilan koosta riippumatta:


Nämä ominaisuudet (jotka ovat tavallisesti saatavina vain G Suiten Enterprise-versiossa) ovat kaikkien asiakkaiden käytettävissä 1.7.2020 saakka. Olemme sitoutuneet tukemaan yritystäsi tänä haastavana aikana ja skaalaamme infrastruktuuriamme, jotta voimme vastata kasvavaan Hangouts Meet ‑kysyntään ja jotta palvelu varmasti toimii sujuvasti ja luotettavasti."


Yllä oleva pätkä Googlen tiedotteesta


Tsemppaavin terveisin:

Toimitusjohtaja Terhi Immonen (terhi@syketribe.fi)

Asiakkuusvastaava Nelli Hokkanen (nelli@syketribe.fi)

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page