top of page

Energisempi äiti by Monna Pursiainen -verkkovalmennus

Päivitetty: 28. jouluk. 2019Tämä nettivalmennus on suunniteltu äideille, jotka haluavat pitää itsensä kunnossa kiireisen arjen keskellä!


Äidin rooli lapsiperhearjessa on tärkeä ja usein perheen hyvinvointi laitetaankin oman hyvinvoinnin edelle. Nyt on aika tehdä muutos!


Myös omasta hyvinvoinnista on huolehdittava, jotta hektinen arki rullaa sujuvasti. Ota siis pieni hetki päivästä täysin itsellesi ja osallistu Monna Pursiaisen nettivalmennukseen, jossa vahvistat kehoasi monipuolisilla treeneillä ja kokkaat terveellistä, maittavaa perusruokaa.


Olet entistä parempi ja ihanampi äiti, kun oma kroppasi voi hyvin!Energisempi äiti -nettivalmennus on tarkoitettu äideille, jotka haluavat pitää itsestään huolta, mutta aika on kortilla. Jos haluat mamma-arjen keskellä tuntea oman kehosi jälleen tutuksi ja saada lisää energiaa arkeen, tämä on sopiva valmennus sinulle.


Onko oma hyvinvointisi unohtunut perhearjen kiireiden keskellä? Monna Pursiaisen nettivalmennuksessa opit rakentamaan itsellesi sopivan ruokailurytmin ja koostamaan ateriat värikkäästi ja rikkaasti. Saat liikunnan kipinästä kiinni ja opit ottamaan silloin tällöin myös omaa aikaa, potematta siitä huonoa omatuntoa.


Energisempi äiti -nettivalmennus sopii myös sinulle, jolla ei ole aikaa käydä kuntosalilla. Kaikki treenit on mahdollista tehdä kotona tai vaikka kesämökin pihalla. Luvassa on myös yksi kuntosaliohjelma, jonka voi halutessaan käydä tekemässä salilla. Kaikki treenit voi toteuttaa pelkällä kehonpainolla, mutta halutessasi lisähaastetta treeniin saat kahvakuulalla ja vastuskuminauhalla. Treenit ovat kestoltaan 10-45 minuuttia, joten voit treenata esimerkiksi lasten päiväunien aikana! 


Ravintopuolella valmennuksessa painotetaan rikkaaseen, monipuoliseen, riittävään ja maukkaaseen perusruokaan - Monna haastaa kuitenkin osallistujat pieneen herkkuhaasteeseen!


Valmennus lyhyesti:

  • Treenivideoita (mm. kehonpaino, kehonhuolto, kuminauha, kuntosali)

  • Liikuntasuunnitelma 4 viikoksi

  • Ohjeet terveellisen ruokavalion koostamiseen

  • Henkisen puolen vinkkejä ja tehtäviä

  • Herkkuhaaste

  • 10-45 minuutin treenit

  • Suunnattu erityisesti pienten lasten äideille 

  • Salijäsenyyttä ei tarvitaValmentaja valmennuksen takana: Monna Pursiainen


Monna Pursiainen on hyvinvointialan ammattilainen, joka valmentaa asiakkaita suurella sydämellä. Monna on valmentajana motivoiva ja haluaa tsempata asiakkaita aina antamaan omaa parastaan.


Monna on ollut liikunta-alalla jo 14 vuotta, joista 7 vuotta personal trainerina. Nykyään Monnan yksi intohimoista on saada ruuhkavuosissa elävät naiset pitämään omasta hyvinvoinnistaan huolta.


Monnan motto onkin HYVINVOIVA ÄITI = HYVINVOIVA PERHE.


Monna on saanut asiakkailtaan kehuja mm. tehokkaista treeneistä, helpoista, mutta maittavista resepteistä sekä iloisesta ja kannustavasta, mutta silti napakasta valmennustyylistä.


Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page