top of page

Rennoin ravintovalmennus -verkkovalmennus

Päivitetty: 28. jouluk. 2019Mikäli löysit taas itsesi Mäkkärin autokaistalta raskaan työpäivän jälkeen, älä vielä heitä kirvestä kaivoon!


Tehdään myös heti selväksi, että tämä verkkovalmennus ei ole sellainen, missä saat listan ravintoaineista, jotka koostuvat lähinnä pahalta maistuvista kasviksista sekä kuivasta kanasta. Tämän ravintovalmennuksen avulla opit tekemään järkeviä valintoja luopumatta ns. roskaruoasta! Kyllä, luit aivan oikein! 


KENELLE VALMENNUS SOPII:

 • Valmennus sopii niin miehille kuin naisille ikään katsomatta

 • Henkilöille, jotka haluavat oppia valitsemaan fiksusti myös "huonoista" vaihtoehdoista

 • Henkilöille, jotka ovat kokeilleet kaikkia mahdollisia dieettejä, mutta liian tiukka linja ei vaan yksinkertaisesti sovi

 • Henkilöille, jotka haluavat pudottaa painoa sitoutumatta kuitenkaan "superterveelliseen" ravintovalmennukseen

 • Henkilöille, jotka ovat pudottaneet painoa ja seuraava projekti on painon pitäminen kurissa

 • Henkilöille, jotka haluavat voida hyvin, mutta haluavat myös tietää miten syödä fiksusti luvan kanssa niitä epäterveellisiäkin vaihtoehtoja

 • Henkilöille, jotka kokevat että ravitsemus on vähän retuperällä, mutta haluaisi tehdä sille jotain muuttamatta kaikkea Tämän verkkovalmennuksen tarkoituksena ei tietenkään ole kannustaa roskaruoan syömiseen vaan herättää ajatuksia ja oivalluksia kuinka tehdä terveellisempiä valintoja. Mikäli mielesi tekee hampurilaista, anna mennä - kokeile ensi kerralla kuitenkin jättää majoneesi pois tai ota ranskalaisten tilalle porkkanat tai salaatti. Pienillä muutoksilla on eniten merkitystä! 


Ravintovalmennus ohjaa sinua myös havaitsemaan omien valintojesi merkityksiä pidemmällä aikavälillä - jos syöt pääsääntöisesti terveellisesti, ei viikottain syömäsi suklaapatukka tai perjantain pizzat pilaa ruokavaliotasi. 


Mikä parasta?


Voit myös pudottaa painoa tämän verkkovalmennuksen avulla - luopumatta herkuista! 

Rennoin ravintovalmennus painottuu äärimmäisen joustavan ravinto-ohjelman ympärille, jota sinä lähdet omassa arjessasi noudattamaan itsellesi sopivalla tavalla! Verkkovalmennuksessa on konkreettinen ravinto-ohjelma, missä on annettu suositus esim. lounaalle (mitä valita), mutta sinulle on annettu myös kasapäin optioita niin Kotipizzan valikoimasta kuin sieltä Mäkkäristäkin! Saat myös ohjeet, miten valita kaupasta sopiva einesruoka. 


Onko tämä sitten ravintovalmennusta? 


No kyllä on! Valmennuskentässä on jo pitkään vallinnut uskomuksia ja saarnaamista siitä, kuinka syödä oikein. Valitettava tosiasia on kuitenkin se, että usein ruokavaliota ei muuteta onnistuneesti muuttamalla siinä kaikki. Monille viikottaiset Mäkkärissä käynnit tai muissa pikaruokapaikassa käymiset, aamupalattomuus ja monet muut toimintatavat ovat tavallisia asioita. Rutiineja ja tapoja. Monesti on täysin luonnotonta kuvitella, että ihminen pystyisi muuttamaan nämä kaikki tavat kerrallaan. Toisaalta - onko edes pakko? Voiko syödä jopa viikottain roskaruokaa, herkutella ja ottaa iisimmin, mutta voida silti hyvin? Vai onko pakko mennä ääripäissä? Ei todellakaan ole! 


Hyvinvointi on aina henkilökohtainen kokemus. Toiselle riittää vähemmän kuin toiselle. 

Kuten alat huomaamaan, tämän verkkovalmennuksen idea ei ole opettaa sinua syömään terveellisesti ja täydellisesti. Tämän valmennuksen tarkoitus on opettaa sinut oivaltamaan mitä tarkoittaa, kun valitset suklaapatukan tai pullan ja mistä sinun tulisi karsia, jotta kompensoit siitä saamasi kalorit. Siitä on myös pitkäaikaisessa painonhallinnassa kysymys! Ei yhdestä ruokavaliosta vaan jatkuvasta tasapainottelusta, jossa vaikutukset syntyvät kokonaiskuvasta eikä yksittäisestä annoksesta. 


Emme siis keskity makroihin (proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen suhteisiin) vaan kaloreihin! Painoa kertyy, kun kaloreita tulee enemmän kuin kuluttaa ja vastaavasti paino laskee, kun kaloreita tulee vähemmän kuin kuluttaa. 


MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

 • Kolme erilaista ravinto-ohjelmaa, joista valitse itsellesi sopivimman valmennuksen alkaessa (1500-1800kcal, 1800-2100kcal, 2100-2500kcal)

 • Viikottaisia vinkkejä ravitsemukseen liittyen

 • Tavoiteideoita 

 • Vinkkejä miten oppia valitsemaan oikein

 • SYKE Tribe-mobiilisovelluksen tarjoamat tukityökalut
Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page