top of page

Shape with Nana -verkkovalmennus

Päivitetty: 28. jouluk. 2019KEHO TIMMIKSI NANAN AVUSTUKSELLA! 


Onko kehon muokkaaminen ja kiinteytyminen päätavoitteitasi? Oletko treenaillut kuntosalille jo jonkun aikaa, mutta kaipaat uutta inspiraatiota treeneihisi?

Haluatko saada samalla uusia ideoita harjoitteluun, saada upeita tuloksia ja treenata juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii?


Nana Heikkilän uutuus Shape with Nana -verkkovalmennus sopii sinulle, jos haluat saavuttaa läpimurron omassa treenikehityksessäsi!


Tämä valmennus sopii sinulle, jos:


  • Haluat saavuttaa läpimurron omissa treeneissäsi

  • Haluat nostaa voimatasojasi

  • Haluat treenata tehokkaasti 3-4 kertaa viikossa

  • Haluat tuntea ja nähdä selkeää kehitystä ja tuloksia

  • Haluat optimoida kehonkoostumustasi

  • Haluat kiinteytyä

  • Haluat treenata kokonaisvaltaista hyvinvointiasiOletko epävarma omasta ulkonäöstäsi?


Tavoitteletko nuoruutta ja toimivaa kehoa?


Kenties etsit apua ja helpotusta kasvaneisiin työpaineisiin, ja haluat näyttää yhtä hyvältä kuin nuorempana?


Haluatko voida sekä fyysisesti että henkisesti hyvin ja olla iskussa?


Tämän verkkovalmennuksen avulla vähennät työstressiä, parannat kehonkoostumustasi, nostat voimatasojasi, pääset yli treenejä vaivanneesta tasannevaiheesta ja ennen kaikkea - saat tuloksia! Voit itse päättää milloin treenaat, koska arkesi on kiireistä eikä kuntosalilla tarvitse viettää kaikkea vapaa-aikaa, sillä vähemmän on enemmän.


Valmennus muokkaa tehokkaasti kropan muotoja, ilman että kuntosalille pitää muuttaa asumaan. Jotta motivaatio pysyy korkealla, valmennus on jaettu kolmeen erilaiseen 3 viikon jaksoon, jossa treenit ja treenikuorma muuttuu. Ruokavalio tuottaa tuloksia, ilman turhaa stressiä. Valmennusta ja sen ohjeita on helppo noudattaa ja seurata perästä ja Nanan kannustava ja innostava tyyli tempaa varmasti mukaansa!


Shape with Nana -verkkovalmennuksessa on innostava ja ammattimainen valmennustyyli, joka sopivasti puskee eteenpäin, mutta samalla kuitenkin armollisesti ja kannustavasti. Treeni- ja ravinto-ohjelmat perustuvat tutkitusti toimiviin menetelmiin.


Shape with Nana -verkkovalmennus sisältää 3-4 tehokasta ja toimivaa kuntosalitreeniä viikossa. Tulet varmasti huomaamaan, että fiksusti rakennetulla treenikokonaisuudella teet parempia tuloksia kuin "sitä sun tätä"-kokonaisuudella.


Lisäksi säännölliset ja monipuoliset treenit takaavat kehosi kiinteytymisen!


Treeneissä keskityt voimatasojen lisäämiseen, kehityksen tuntuvaan boostaamiseen sekä kehonkoostumuksen muokkaamiseen.


Kehitys on myös näkyvää, sillä treenien avulla rasva palaa ja lihakset tulevat näkyviin naisellisen kauniisti.


Nanan treeneillä kehityt takuuvarmasti!


Tämän verkkovalmennuksen ruokavalio keskittyy tavalliseen ja monipuoliseen ravintoon. Ravinto-ohjelmat eivät kuitenkaan ole tylsiä eivätkä sisällä pitkiä kieltolistoja. Niitä on helppo soveltaa myös erikoisruokavalioihin.


Voit valita kahdesta erilaisesta ruokavaliorungosta kumpaa haluat noudattaa: valittavanasi on joko rasvanpolttoa tukeva, kevyt hiilihydraattisyklitys tai perusrunko, joka soveltuu käytettäväksi myös valmennuksen jälkeen.


Ruokavaliot sopivat koko perheelle, eivät vaadi kaloreiden laskemista tai punnitsemista ja hiilihydraatitkaan eivät ole kokonaan kiellettyjä rasvanpolttoa tukevassa ruokavaliossa - Nanan verkkovalmennuksessa panostetaan erityisesti stressittömään ruokailuun! 


Jos haluat heittää hyvästit herkuttelulle ja sokerihampaan kolotukselle, Nanan ravinto-ohjeiden avulla saat vinkkejä siihenkin: monipuolinen ja säännöllinen ruokailu vähentää herkkuhimoasi nopeasti.


Älä enää vain haaveile muutoksesta - tee rohkeasti päätös ja lähde mukaan TÄSTÄ!

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page