top of page

STRONG & FIT by Maiju Wihlman -nettivalmennus
Oletko valmis...


...tekemään ja näkemään tuloksia kuntosalitreenillä? 

...panostamaan omaan terveyteesi ja hyvinvointiisi?

...syömään perusruokaa ilman turhia kikkailuja?

...kehittämään lihaskuntoasi?

...treenaamaan tuloksellisesti fitness-valmentajan ohjauksessa, ilman tekosyitä treenien väliin jättämiselle?

...näyttämään kiinteämmältä ja treenatummalta?


Mikäli vastasit näihin kyllä, Maiju Wihlmanin Strong & Fit -nettivalmennus on juuri sinulle!


Strong & Fit -verkkovalmennuksessa ensisijainen tavoite on kiinteytyä ja lisätä voimaa kehoon. Ruokavaliovalinnoista riippuen voit pudottaa painoa tai kasvattaa lihasmassaa. Samalla tavoitellaan pienempää rasvaprosenttia, sillä verkkovalmennuksessa on tarkoituksena muuttaa kehonkoostumusta niin, että rasvamassa muuttuu lihakseksi. 


Strong & Fit -verkkovalmennus tarjoaa selkeät ohjeet niin treeniin kuin ruokavalioonkin. 


Verkkovalmennuksen treenit ovat fitness-tyyppisiä, tehokkaita ja tuloksia tuovia. Luvassa on neljä kovaa salitreeniä viikossa, jotka sisältävät myös erikoistekniikoita, kuten supersarjoja. Verkkovalmennus sisältää kaksi treeniohjelmaa, jotka vaihtuvat puolessa välissä. Ohjelmat ovat 4-jakoisia. Lisäksi saat kaksi venyttelyohjelmaa huolehtiaksesi lihashuollosta ja liikkuvuudesta. 


Verkkovalmennuksen ravintovinkkien avulla opit hahmottamaan itsellesi sopivan määrän ravintoa tavoitteiden tukemiseksi: olipa se sitten painonpudotus tai lihaskasvatus. Saat verkkovalmennuksessa valmiin ravinto-ohjelman, jota voit soveltaa itsellesi sopivaksi. Luvassa on myös reseptivinkkejä! 


Tehokkaiden treenien ja oikeanlaisen ruokavalion avulla saat näkyviä tuloksia kroppaasi, joiden avulla myös itsetuntosi kohenee. Uni ja jaksaminen paranevat ja samalla vaatteet istuvat päälle paremmin. 


Jos haluat oikeasti muokata kehostasi kiinteämmän ja vahvemman, on hyvä idea tehdä se kuntosalilla Maijun valmennuksessa! Et tule pettymään, sillä tämän valmennuksen toteuttaneet ovat kaikki olleet tyytyväisiä tuloksiinsa.


Fitnessvalmentajana Maiju osaa auttaa sinua muokkaamaan kehoasi paremmaksi - anna siis Maijun auttaa ja lähde tekemään tulosta hänen kanssaan!


Valmennus sisältää:

  • Treeniohjelmassa kuvat, videot, tekstit

  • 2 eri treeniohjelmaa (4-jakoiset)

  • 2 venyttelyohjelmaa

  • Ruokavalion, ravinto-ohjeineen ja reseptivinkkeineen

  • Viikkosuunnitelmat (treenipäivät, lihashuoltopäivät, aerobisen ohjeistukset)

  • Viikkoraportti

  • Valmentajan vinkit/tehtävät

  • Chat-ominaisuus: tässä valmennuksessa voit olla suoraan yhteydessä valmentajaasi

  • SYKE Tribe-mobiilisovelluksen tarjoamat tukityökalut
Valmentaja valmennuksen takana


MAIJU WIHLMAN


Maiju Wihlman on ammattitaitoinen valmentaja ja hänellä on vuosien kokemus valmentamisesta, kehon muokkauksesta sekä ravitsemuksesta. Hän pyrkii kehittämään tietotaitoaan koko ajan ja tarjoaa valmennettavilleen treenikokonaisuuksia, joilla on mahdollista saavuttaa haluamansa tulokset. Maiju perustaa ohjeensa tutkittuun tietoon, ei mutu-tuntumaan ja hän haluaakin, että asiakkaat saavat rahoilleen vastinetta ja oppivat syömään ja treenaamaan järkevästi.


Maijulla on takanaan kuntosaliharjoittelua jo 30 vuotta. Kuntosaliyrittäjänä ja -ohjaajana hän on toiminut vuodesta 1996 eli kohta 24 vuotta. Personal trainerin työtä Maiju on tehnyt vuodesta 2005 ja hänellä onkin vuosien varrella ehtinyt olla jo tuhansia yksilövalmennettavia ja satoja painonpudotus- ja kehonmuokkausryhmiä. 

Maiju Wihlman on myös Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus fitnessvalmennuksesta omassa tiimissään Team Piukoissa Paikoissa. Lisäksi hän on valmentanut ja valmentaa tälläkin hetkellä useita fitness-, bodyfitness ja bikinifitness –kisaajia. Maijulta löytyy kokemusta myös useiden eri urheilulajien ravinto- ja fysiikkavalmennuksesta - repertuaariin kuuluvat mm. jääkiekko, voimanosto, crossfit, maraton, tanssi sekä ratsastus.


Maijun vahvuus valmentajana on ehdottomasti kehon- ja fysiikan muokkaus kuntosalitreenillä, jossa saadaan eri tekniikoita yms. käyttämällä muokattua esteettisesti ja fyysisesti paremman/treenatumman näköisiä ihmisiä. Lisäksi hän on opiskellut ravitsemustieteitä ja urheiluravitsemustieteitä, jotta hän pystyisi paremmin vastaamaan myös ravitsemusvalmennuksen haasteisiin - pohjaten tutkimustietoon, ei urbaanilegendaan. Maijun ravinto-ohjelmissa pääpaino on siinä, että syödään riittävästi kunnon perusruokaa eikä korvata aterioita pelkillä patukoilla yms. Myöskään superfoodeilla yms. trendeillä kikkailu tai ruoka-aineiden demonisointi eivät kuulu Maijun valmennusoppeihin. "Kovaa treenaaminen, terveellisesti syöminen, riittävä lihashuolto sekä lepo ovat ne kulmakivet, joita suosittelen. Kenenkään ei tarvitse myöskään käydä aamulenkeillä, jos se ei omaan aikatauluun tai elämäntilanteeseen sovi eikä syödä 3 purkkia maitorahkaa päivässä", kertoo Maiju itse. 


Maijun treenifilosofia on siis hyvin simppeli: treenaa kovaa peruspuntilla, tarvittaessa ota peruskuntoa esim. lenkkeillen, syö terveellisesti ja riittävästi sekä lepää tarpeeksi, niin palaudut ja teet tuloksia, jotka näkyvät ja kannustavat jatkamaan. Tervetuloa Maijun matkaan!


Maijun koulutustausta


Digital Wellbeing coach (Syke v. 2019)

Firstbeat Hyvinvointianalyysiasiantuntija (v. 2018)

Suomen Fitnessurheilu ry: virallinen valmentaja (v. 2018)

Urheiluravitsemustieteen perusteet Itä-Suomen yliopisto (Kuopio, v. 2018)

Liikuntalääketieteen perusteet Itä-Suomen yliopisto (Kuopio, v. 2016)

Ravitsemustieteen perusteet Helsingin avoin yliopisto (v 2014)

FISAF/ EREPS/ APT® Personal Trainer (v. 2012)

Fyysisen kunnon testauskurssi (v. 2012)

PTA Certified Nutrition Specialist (v. 2006)

PTA Certified Professional Personal Trainer (v. 2005)

Spinning -ohjaaja (v. 1996)

Suomen Kuntourheiluliiton Kuntosaliohjaaja (v. 1996)Kokemuksia Maijun verkkovalmennuksesta.


Parasta valmennuksessa on asiakkaiden mielestä ollut "tehokkaat, selkeät ja monipuoliset treenit." Lisäksi asiakkaat kertoivat valmennuksen vastanneen heidän odotuksiaan hyvin. Myös ruokaohjeet olivat pidettyjä.

"Ruokavalio oli todella helppo noudattaa! Saliohjelmat todella selkeitä ja mukava tehdä" -valmennukseen osallistunut.
 

SYKE Tribe valmentajille

SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.


SYKE Tribe kuluttajille

SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page