top of page

SYKE Tribe & Firstbeat | Etu valmentajille

Firstbeat Life - Uutta valmentajille valmentamisen tueksi


UUTTA MITTAUSKENTÄLLÄ

Uusia asiakkaita sekä pidempiä ja tuloksekkaampia valmennussuhteita?

Moni asiakkaistamme on käynyt aikanaan SYKE Triben kautta Firstbeatin hyvinvointiasiantuntijan koulutuksen valmentajuutensa tueksi. Tällä kertaa saamme ylpeänä ilmoittaa että yhteistyömme jatkuu ja tänään esittelemme sinulle uuden Firstbeat Lifen, joka tekee valmentajan työstä helpompaa sekä tuloksekkaampaa. Tämä uusi applikaatio ja mittauslaite julkistettiin kaksi päivää sitten 18.8.2021 valmentajien saataville! Hankkimalla koulutuksen ja luvan tehdä mittauksen tulet olemaan ensimmäisiä mittaajia Suomessa. HANKI KOULUTUS SYKE TRIBEN KAUTTA, SAAT MERKITTÄVÄN EDUN. Jatka lukemista ja tiedät mistä puhutaan.


Kiinnostaako sinua seuraavat asiat?

 • Lisäansainta?

 • Tuloksekkaammat valmennusprosessit?

 • Pidemmmät asiakassuhteet?

 • Tehokeinot myynnin tueksi?

 • Työkalut etävalmentamiseen?

 • Parempi ymmärrys palautumisesta?

 • Asiakkaan oman motivaation lisääminen?

 • Tehokkaampi asiakkaiden seuranta?MIKSI HANKKIA KOULUTUS HETI?

Hankkimalla Firstbeat Life -koulutuksen SYKE Triben kautta ennen 31.8.2021 tulet saamaan kaupan päälle eli täysin maksutta SYKE Triben kehittämän digitaalisen valmentamisen sekä valmennuspalveluiden tuotteistamisen kurssin, jonka arvosanat ovat huikeita. Lue lisää täältä. Saat siis täysin maksutta käyttöösi ne työkalut, joiden avulla SYKE Tribe on tuotteistanut yhdessä valmentajien kanssa kymmeniä merkittäviä valmennuskonsepteja niin verkkovalmennuksista hybridivalmennuksiin kuin yksilövalmennuksienkin puolelle. Saat konkreettisia työkaluja mm. seuraaviin asioihin:

1. Miten valmennus tuotteistetaan? Mitä on tuotteistaminen ja miksi se on nykyään niin tärkeää?

2. Mitä tulisi huomioida tuotteistaessa valmennuskokonaisuuksia eri asiakasryhmille (kuluttajat, työhyvinvointi, etävalmennus, lähivalmennus)

3. Selkeitä ja toimivia työkaluja myynnin sekä markkinoinnin tueksi

4. Konkreettiset ohjeet miten ja missä järjestyksessä tulisi edetä jos haluaa luoda esimerkiksi oman verkkovalmennuksen tai verkkokurssin? Mihin kannattaa käyttää aikaa ja missä taas voi olla suotavaa oikoa varsinkin jos ei ole varaa laittaa tuotantoon paljon rahaa?


MOLEMMAT KOULUTUKSET YHTEISHINTAAN 250€


Firstbeat Life palautumisen koulutus SEKÄ SYKE Triben digitaalisen valmentamisen ja valmennuspalveluiden tuotteistamisen koulutus yhteishintaan 250€.


Firstbeat Life -kurssin käytyäsi sinulla on oikeudet aloittaa myös Firstbeat Life -mittaukset ja poiketen vanhaan malliin on tämä uusi Firstbeat Lifen malli valmentajalle paljon helpompi kuin vanha mittaustapa.


Et myöskään joudu maksamaan mittauksista ennakkoon kuten vanhassa mallissa, vaan maksat vain toteutuneista mittauksista (tai tarkemmin sanottuna valmennusasiakkaasi maksaa).Mikä ihmeen Firstbeat Life?

Firstbeat Life™ on terveys- ja hyvinvointipalvelu, joka auttaa asiakkaitasi edistämään terveyttä, ennakoimaan esimerkiksi mahdollisia työkykyriskejä ja jaksamaan arjessa paremmin. Palvelu sopii niin yritysten, ryhmien kuin yksilöiden valmentamiseen. Palvelu auttaa sinua valmentajaa ymmärtämään, miten parhaiten tuet asiakkaasi kehon ja mielen hyvinvointia juuri hänelle sopivalla tavalla sekä autat heitä löytämään tasapainon kuormituksen ja levon välillä. Tästä on apua mm. harjoittelun suunnittelussa. Firstbeat Life täydentää omia terveys- ja hyvinvointiohjelmiasi​. Palvelu koostuu starttipaketeista ja lisenssikuukausista, joita voit hankkia Firstbeat Life Admin-tililläsi kysynnän mukaan. Tilaukset, projektinhallinta ja kaikki muu taustatyö hoituvat helposti Firstbeat Life -järjestelmässä. Mikäli tiedät Firstbeat hyvinvointianaalysin? Eroaa Firstbeat Life™ merkittävimmin sillä, että mittalaitteet ovat aina henkilökohtaisia eikä näin käyttäjien tai sinun valmentajana tarvitse valmistautua lähettämään mittalaitteita asiakkaille tai takaisin. Helppous on keskiössä.

 • Firstbeat Life -mobiilisovellus stressin, palautumisen, unen ja liikunnan seurantaan kellon ympäri.

 • Henkilökohtainen mittalaite - Asiakas saa Firstbeat Life -starttipaketin suoraan kotiin ja voi seurata myös itse tuloksiaan mobiilisovelluksessa.

 • Siirry kertamittauksista ja -projekteista jatkuviin tilauksiin. Mittausdatan havaintojen pohjalta voit kohdentaa palveluitasi yhä tehokkaammin, jotta liiketoimintasi kasvaa ja kukoistaa.

 • Yritys- ja ryhmäraportointi avaa trendejä, riskitekijöitä ja muutosten vaikutuksia

 • Firstbeat Life -järjestelmä asiakkuuksien hallintaan, tulosten analysointiin ja raportointiin.

Autamme sinut alkuun

SYKE valmentajana saat automaattisesti tilauksen myötä tunnukset ja pääsyn Firstbeatin verkkokurssille. Verkkokurssin käytyäsi saat kurssitodistuksen ja yrityksesi voidaan lisätä virallisten Firstbeat Life -palveluntarjoajien listalle.

 • Opi ymmärtämään paremmin palautumista.

 • Opi hyödyntämään Firstbeat Lifea liiketoiminnassasi.

 • Opiskele omaan tahtiin – kurssi sisältää noin 5 tuntia itseopiskelumateriaalia.

Firstbeat Life täydentää omia terveys- ja hyvinvointiohjelmiasi​. Palvelu koostuu starttipaketeista ja lisenssikuukausista, joita voit hankkia Firstbeat Life -tililläsi kysynnän mukaan.


Firstbeat Life vastaa ennakoinnin tarpeeseen

Ihmiset kamppailevat yhä enemmän stressin ja palautumisen tasapainon kanssa. Terveysongelmat ja -kustannukset ovat nousussa. Ennakoivan tuen tarve kasvaa. Kuluttajalaitteita ei ole suunniteltu vastaamaan tähän haasteeseen ja vaikka terveydenhoitoa tarvitaan, voi rooli jäädä reagoivaksi. Firstbeat Life vastaa haasteeseen; digitaalinen palvelu edistää erityisesti työyhteisöjen ja työntekijöiden terveyttä. Erittäin tarkan mittausdatan pohjalta palvelu ohjaa yksilöllisesti kohti terveellisiä elintapoja ja tukee yrityksiä työkykyriskien hallinnassa. Palvelu on arjen jaksamisen tukena jatkuvasti.

Usein kysytyt kysymykset

Miten pitkäksi aikaa palveluntarjoaja voi tarjota Firstbeat Lifen asiakkailleen?

 • Niin pitkäksi aikaa kuin valmentaja haluaa eli vaikka vuodeksi, mutta valmennusasiakkaasi tulisi käyttää palvelua vähintään 3 kk jakso kerrallaan, jotta siitä saa parhaat hyödyt.

 • Käyttäjälle annettava lisenssi uusiutuu automaattisesti aina kuukaudeksi kerrallaan, kunnes lisenssin uusiutuminen pysäytetään tai lisenssi poistetaan käyttäjältä.

 • Puitesopimus valmentajan/valmennusyrityksen sekä Firstbeatin välillä on aina toistaiksesi voimassa oleva eli valmentaja voi katkaista sopimuksen halutessaan, eikä täten joudu sitoutumaan pitkiksi jaksoiksi. Tämän avulla riskit esim. sivutoimiselle valmentajalle jäävät käytännössä olemattomiksi.

Miten palveluntarjoaja voi aloittaa uusia Firstbeat Life -asiakkuuksia tai tehdä niihin muutoksia? Onko ryhmämittaukset mahdollisia?

 • Palveluntarjoaja saa käyttöönsä Firstbeat Life -ympäristön, jossa asiakastyötä on helppo hallita ja asiakkuuksia voi aloittaa aina tarpeen mukaan.

 • Firstbeat Life -tilin kautta valmentaja voi luoda uusia yritys-, ryhmä- ja yksilöasiakkaita.

 • Lyhyesti prosessi menee siten että valmentaja lähettää kutsun asiakkaalleen. Asiakkaalle menee linkki mistä asiakas tilaa itselleen mittarin ja tämän jälkeen valmentajalle aukeaa asiakkaan seuranta.


BONUSETU

BONUSETU VALMENTAJILLE JOS OSTAT KOULUTUKSEN MA 23.8.2021 MENNESSÄ

Lunasta paikkasi Firstbeat Life koulutukseen ensi maanantaihin mennessä tämän uutiskirjeen linkkien kautta ja saat bonuslahjana SYKE Shakerin.


Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page