top of page

SYKE Tribe ja Smartum syventävät yhteistyötään

SYKE Tribe & SMARTUM yhteistyössä tarjoavat sinulle -15% alennuksen vaihtuvista valmennuksista maksaessasi Smartumin liikuntaeduilla!
Hyödynnä Smartum liikuntaetusi hyvinvointiasi tukeviin verkkovalmennuksiin ja onnistu elämäntapamuutoksessasi!


Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa toteuttaa elämäntapamuutosta. Löydä oma tyylisi ja onnistu. SYKE Marketplace tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia hyvinvointivalmennuksia kaiken ikäisille kaikenlaisiin tavoitteisiin.


SYKE Tribe ja Smartum tarjoavat yhteistyössä -15% alennuksen valikoiduista onlinevalmennuksista maksaessa Smartumilla. Löydät SYKE Triben valmennusvalikoiman TÄÄLTÄ!


"Haluamme auttaa ihmisiä löytämään oma tie kohti hyvinvointiaan, koska me uskomme ettei ole yhtä valmentajaa tai valmennusratkaisua, joka sopii kaikille. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan valmentajan tai valmennuksen muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. " Terhi Immonen sanoo.Lisätietojen antajat:

Terhi Immonen

Toimitusjohtaja / SYKE Tribe

0442522642

 
SYKE Tribe on mobiiliverkkovalmentamiseen erikoistunut valmennusalusta ja kauppapaikka, joka etsii jatkuvasti uusia ja innovatiivisia tapoja liikuttaa ihmisiä. SYKE Triben omissa valmennusfilosofioissa motivoiminen ja inspiroituminen ovat keskeisessä roolissa.

Comentarios


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page