top of page

SYKE Tribe julkaisee oppilaitoksille ILMAISEN oppilaitoslisenssin!

Olemme saaneet niin paljon yhteydenottoja oppilaitoksilta kuluneen vuoden aikana, että päätimme tukea suomalaisten valmentajien digitaalista valmennusosaamista parhaamme mukaan ja tästä saimme idean!Meillä on jo yli 5000 järjestelmään rekisteröitynyttä valmentajaa ja yli 100 000 rekisteröitynyttä kuluttajaa ympäri Suomen!


SYKE Tribe auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.


SYKE Tribe uudistaa hyvinvointivalmentamisen ja valmentamisen maailmaa tarjoamalla moderneja suomalaisia etävalmennus- ja verkkovalmennusratkaisuja sekä lisäksi antaa tukensa tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa.


Meiltä löydät erilaiset ohjelmistoratkaisut niin yksittäisille personal trainereille kuin isommille valmennusyrityksille.


Ratkaisuihimme kuuluvat myös verkkovalmentamiseen liittyvät koulutukset sekä konsultointi.


Haluamme antaa tukemme suomalaiselle valmennukselle ja siksi päätimme tarjota oppilaitoksille ilmaisen oppilaitoslisenssin.


Olipa sitten kyseessä hyvinvointivalmennus, lifestylevalmennus tai businessvalmennus verkkovalmennuksen muodossa, tai kenties hybridimalli missä yhdistät perinteistä face-to-face-valmennusta tai webinaareja verkkovalmentamiseen - digitaaliset valmennustaidot nousivat merkittävään rooliin koronan myötä ja ovat tulleet jäädäkseen.


Erityistä alustassamme on, että se soveltuu erinomaisesti nimenomaan hyvinvointivalmentamiseen, se tukee mobiiliverkkovalmentamista sekä mahdollistaa mikro-oppimisen hyödyntämisen. Se on myös helppokäyttöinen ja nopea ottaa käyttöön. Et tarvitse erityisiä teknisiä taitoja kuten monen muun ohjelmiston kanssa. SYKE Triben alusta on myös tunnettu erittäin korkeasta valmennusten sitoutumisprosenteista nimenomaan helpon loppukäyttäjän käyttöliittymän vuoksi.


Tarjoamme oppilaitoksille nyt SYKE GO-lisenssin maksutta kaikilla ominaisuuksilla, mutta rajatuilla asiakasmäärillä sekä aikaan sidotuilla käyttöoikeuksilla.


Koulun opiskelijat pystyvät valmentamaan maksimissaan viittä henkilöä (loppukäyttäjiä) kerrallaan sopimuskauden aikana. Oppilaitos voi luoda rajattoman määrän valmentajatilejä oman GO-tilin alle, joita oppilaitoksen valmentajaopiskelijat voivat käyttää.


Opiskelun jälkeen tarjoamme opiskelijoille merkittäviä etuja helpottaaksemme heidän alkutaivalta oman valmennusosaamisen kaupallistamisessa!


Lue lisää SYKE GO:sta TÄÄLTÄ!

Oletko oppilaitoksen päättäjä ja haluaisit ottaa tämän oppilaitoslisenssin käyttöösi? Täytä yhteydenottolomake TÄSTÄ ja olemme sinuun yhteydessä!


"Haluamme auttaa ihmisiä löytämään oma tie kohti hyvinvointiaan, koska me uskomme ettei ole yhtä valmentajaa tai valmennusratkaisua, joka sopii kaikille. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan valmentajan tai valmennuksen muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. " Terhi Immonen sanoo.
LUPAUKSEMME SINULLE

Valitsemalla meidät lupaamme auttaa sinua oppimaan, oivaltamaan, säästämään aikaa sekä tuottamaan parempia asiakaskokemuksia.Lisätietoja:

Tuomas Immonen

CSO / SYKE Tribe

0400615399

 
SYKE Tribe on mobiiliverkkovalmentamiseen erikoistunut valmennusalusta ja kauppapaikka, joka etsii jatkuvasti uusia ja innovatiivisia tapoja liikuttaa ihmisiä. SYKE Triben omissa valmennusfilosofioissa motivoiminen ja inspiroituminen ovat keskeisessä roolissa.

Comentarios


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page