top of page

SYKE Tribe valmennusalustalle puolen miljoonan kasvurahoitus – sijoittajissa tunnettuja vaikuttajia


SYKE Tribe valmennusalustalle puolen miljoonan kasvurahoitus – sijoittajissa tunnettuja vaikuttajia

Healthfactory Oy:n omistama SYKE Tribe on Suomen suosituin digitaalinen valmennusalusta, joka yhdistää liikunta- ja hyvinvointialan valmentajat ja treenaajat sekä antaa paikan myös business & lifestyle valmentajille jakaa osaamistaan. Nyt yritys on saanut 500 000 euron rahoituksen rahastolta ja yksityisiltä sijoittajilta tueksi kasvuun kansainvälisillä markkinoilla.


Sijoituskierroksen merkittävin rahoittaja on Nostetta Ventures Oy:n hallinnoima pääomarahasto North Savo Startup Fund Ky. Rahaston omistajia ovat Kuopion, Iisalmen ja Varkauden kaupungit sekä joukko yksityisiä sijoittajia.


Kasvua on lähtenyt rahoittamaan lisäksi joukko yksityisiä sijoittajia, joihin lukeutuu useita tunnettuja vaikuttajia ja valmennusalan osaajia, kuten Joel Harkimo, Janni Hussi, Lauri Salovaara ja Jari Sarasvuo, talous- ja yrityselämän toimijoita, kuten Petri ja Reeta Niemisvirta, työhyvinvointivaikuttaja Niko Saarinen sekä Healthfactoryn toimitusjohtaja ja perustaja Terhi Immonen.


“SYKE Tribe on kasvanut muutamassa vuodessa yhden naisen unelmasta vahvaksi kasvuyritykseksi, jolla on jo 5000 rekisteröitynyttä valmentajaa ja yli 120 000 asiakasta. Keräämämme rahoitus antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää palveluamme edelleen kohti kansainvälisiä markkinoita” Terhi Immonen kertoo

Immonen teki oivalluksen hyvinvoinnin valmentajien osaamisen digitalisoinnista kahdeksan vuotta sitten. Viime vuosina yritys on rakentanut palvelua kohti kokonaisvaltaisen alustan ideaa. SYKE Triben kasvu on tapahtunut pandemian kiihdyttämän digitalisaation ja globaalin hyvinvoinnin megatrendin aallonharjalla.


Itsensä kehittäminen, uusien taitojen harjoittelu sekä elämäntapamuutokset kiinnostavat ihmisiä kaikkialla maailmassa. SYKE Tribe tuo laadukkaiden digitaalisten työkalujen avulla verkko- ja etävalmentamisen mahdollisuudet ja hyödyt sekä valmentajien että muutosta elämäänsä etsivien ihmisten saataville, yli aika- ja paikkarajojen.


SYKE Tribe kautta palvelujaan tarjoavat jo useat suomalaiset tunnetut hyvinvointivalmentajat ja vaikuttajat, kuten Pippa Laukka, Roope Salminen, Sointu Borg, Rosanna Kulju sekä Tinze. Sitä hyödyntävät myös tunnetut valmennusyhtiöt, kuten Trainers House, Tappara ja Varalan urheiluopisto.

Lisätietoja SYKE Tribestä


SYKE Tribe on valmentajat ja muutosta etsivät yhteen tuova valmennusalusta, joka auttaa valmentajaa motivoimaan ja hallitsemaan asiakkaitaan paremmin. Muutosta läpi vievälle se toimii motivaattorina, tukena ja oppaana hänen henkilökohtaisella matkallaan kohti omaa unelmaa ja parempaa elämää - olipa kyseessä sitten painonpudotus, kunnon parantaminen tai uusien taitojen oppiminen. Samalla se auttaa valmentajaa tekemään kannattavampaa liiketoimintaa ja säästää merkittävästi valmentajan aikaa. Verkko- ja etävalmentamisen potentiaali sekä hyödyt on oltava kaikkien valmentajien saatavilla.


Lisätietoja:

Tuomas Immonen

CSO / SYKE Tribe

0400615399

 
SYKE Tribe on mobiiliverkkovalmentamiseen erikoistunut valmennusalusta ja kauppapaikka, joka etsii jatkuvasti uusia ja innovatiivisia tapoja auttaa ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa. SYKE Triben omissa valmennusfilosofioissa motivoiminen ja inspiroituminen ovat keskeisessä roolissa.

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page