SYKE Tribe - Esittelyssä valmentaja Terhi Immonen

Terhi Immonen on SYKE Triben perustaja ja toimitusjohtaja. Luova, määrätietoinen ja innovatiivinen henkilö, jolla ei mene sormi suuhun haastavassakaan tilanteessa.


Kuitenkin joskus ulospäin näkyvästä "kovuudestaan" huolimatta todella lämmin ja empaattinen ihminen. Johtaja suurella sydämmellä.


Tällä kertaa esittelemme Terhin hieman erilaisesta kulmasta. Terhi on myös valmentaja, vaikka toimiikin nykyään enemmän SYKE Triben valmennusten taustajoukoissa.Terhi Immonen - Personal Trainer ja mentaalivalmentaja


Valmentajana Terhi on erikoistunut mentaalivalmentamiseen, kehon kiinteyttämiseen (naiset), sekä painonpudottamiseen.


Taustalla Terhillä on pitkä personal trainer- ja valmentajatausta vuodesta 2014 lähtien. Hänellä on myös itsellä omasta takaa merkittävä painonpudotus- ja elämäntapamuutostausta, joten hän tietää itsekin millaista on kamppailla huonon kunnon ja ylipainon sekä niiden aiheuttamien itsetunto-ogelmien kanssa.


Terhillä on kokemusta jopa kymmenien tuhansien ihmisten liikuttamisesta verkon yli verkkovalmennuksien avulla. Lisäksi hänellä on pitkä historia tunnetun hyvinvointiblogin (Emmin ja Terhin treeniblogi) pyörittäjänä.


Valmentajana Terhi on käytännönläheinen ja arvolähtöinen, sekä tähtää siihen, että asiakas löytää oman hyvinvointinsa kannalta parhaat vaihtoehdot eikä tarjoa samoja vaihtoehtoja kaikille. Terhi on tunnettu kyvystään inspiroida ihmisiä ja hän omaakin taidon herättää ihmiset pohtimaan asioita uudesta kulmasta. Data, ihmiset ja aidot kokemukset ovat Terhin lähtökohta aina valmentamiseen. Terhi uskoo että elämään saa mahtua myös huonoja tapoja sekä huonoja valintoja, kunhan ne kompensoidaan.


Terhi uskoo että ihmisen kehittyminen alkaa asioiden hyväksymisestä, silmien avaamisesta, totuuden myöntämisestä ja sen myötä itsensä kehittämisestä.


Valmentajatyössä häntä ajaa eteenpäin auttamisen halu. Valmentajana hän on käytännönläheinen ja arvolähtöinen, mutta uskaltaa samalla haastaa asiakkaita ja kyseenalaistaa yleisiä normeja. Terhi tähtää siihen, että jokainen löytää oman hyvinvointinsa kannalta parhaat vaihtoehdot.


Terhi on valmentaja sekä digitaalisen valmentamisen ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella.

Koulutus Terhi Immonen

 • Kuntoutukseen erikoistunut lähihoitaja 2008

 • Hyvinvointivalmentaja 2013 - Trainer4you

 • Liikuntalääketieteen perusopinnot (Yliopisto) 2013

 • Kuntosalivalmentaja 2014 - Trainer4you

 • Personal trainer 2014 - Trainer4you

 • Firstbeat hyvinvointianalyysin asiantuntija 2016-2018 (4 x koulutusta)

 • Mentaali- ja stressinhallintavalmentaja 2018 - Mentoritiimi (Harri Gustafsberg)

 • Useita lisäkoulutuksia mm. kehonkoostumuksen optimoinnista esim. Juha Hulmin ja Timo Haikaraisen opeissa .

 • Lisäksi lukemattomia liiketoimintaan, projektinjohtamiseen ja muihin enemmän liiketoimintaan liittyviä koulutuksia ja kursseja.

Valmentajakokemus

 • 2006-2010: Seniori- ja vesijumpanohjaus, erityislasten motoriikkaryhmien ohjaus, Suomi mies liikkuu- testaaja, lasten tanssin opettaja

 • 2012-2016: Personal training (lähivalmennus, ryhmävalmennus ja etävalmennus) erikoistuen painonpudottamiseen

 • 2016-2021: Digitaalisten valmennusten konseptointi ja sisällöntuotanto (+50 000 asiakasta) sekä muutama oma verkkovalmennus tai apuvalmentajana toimiminen erinäisissä valmennuksissa.


Tiesitkö?


Iloinen ja energinen Terhi on myös Suomen johtavia digitaalisen valmennuksen asiantuntijoita. Terhin kokemus ja ymmärrys digitaalisen hyvinvointivalmentamisen maailmasta on Suomen parhaimmistoa.


 

Terhi on mukana vierailevana valmentajana myös Hyvinvoinnin kutsussa, johon voit tutustua TÄSTÄ!


Terhi vierailee valmennuksessa ensimmäisellä viikolla sekä viikolla seitsemän tarjoilemassa vastauksia mm. psyykkisiin haasteisiin ja ennenkaikkea niihin blokkereihin miksi se liikkuminen on joskus niin kamalan vaikeaa. Lisäksi Terhi auttaa valmennuksen ensimmäisellä viikolla tavoitteiden luomisessa.


HYVINVOINNIN KUTSUN VALMENTAJAT


Aku Virtanen Jari Sorsa Matleena Pulkkinen (reseptit) Pippa Laukka Terhi Immonen (vieraileva valmentaja) Sami Kuronen (haastaja)


 

TERHIN MUITA VALMENNUKSIA


Lisäksi näiden SYKE valmennusten kokemuksia ja arviointeja.


Esimerkiksi Timmi vatsa ja rennoin ravintovalmennus ovat Terhin käden jälkeä. Molemmat ovat ns. "kevytvalmennuksia" eli sisällöltään suppeampia kuin yleensä Marketplacen valmennukset.Kokemuksia ja palautteita:


Kokemuksia Terhin SYKE Triben Marketplacessa olevasta Timmi vatsa valmennuksesta:


Selkeät ohjeet treeneihin.


Varsinkin aloittelevalle urheilijalle tämä on aika sopiva startti. Lisäksi keskittyy nimensä mukaisesti nimenomaan keskivartaloon mitä odotinkin.


Olen oppinut pienentämään annoskokoja ja saamaan kiinni paremmasta ruokavaliosta.


Sovellus on helppokäyttöinen ja kannustaa säännölliseen syömiseen, mikä itselle on haaste. Hyvät ruokaohjeet.


Tarkat reseptit, helppo tehdä ruuat niiden mukaan. Lyhyet, tehokkaat treenit! Riisi, kana ja pesto on parasta! :)


Treenit ja ruokavalion monipuolisuus ylitti sen mitä odotin!


Ongelmani on ollut ruokavalio, ja tästä valmennuksesta sain todella paljon motivaatiota syödä siistimmin. Ohjelmassa oli todella kivoja reseptejä!


Tykkäsin kovasti monipuolisesta treenistä ja siitä, että Terhi antoi ostoslistan useamman päivän ruokia varten. Valmennus oli tehty tosi helpoksi toteuttaa. Tykkäsin myöskin "tehtävissä" olleista Terhin kirjoituksista ja tsemppauksista.


Tykkäsin kauppalistoista mistä pystyi katsomaan minkälaisia ruoka-aineita olisi hyvä löytyä kaapista. Toisaalta olisin kaivannut jotain reseptejä mitä näistä ruuista olisi voinut tehdä, mutta onneksi netti on pullollaan kaikenlaisia ohjeita. Ruokavalio ei tuntunut liian "rajoittavalta" kun ei ollut tarkkoja grammamääriä minkä mukaan olisi pitänyt