top of page

SYKE Tribe - Matleena Pulkkinen teki suuren painonpudotuksen ja on nyt inspiraattori

Päivitetty: 24. kesäk. 2021


30kg painonpudotus


Matleena Pulkkinen teki elämäntapamuutoksen pudottaen 30 kiloa painoa sekä jakamalla sosiaalisessa mediassa omaa painonpudotusmatkaansa rehellisellä ja aidolla otteella. Matleena on toiminut viimeisen vuoden ajan suurena motivaationlähteenä ja innoittajana painonpudotukseen jo tuhansille naisille. Hän toimii monille myös suurena vertaistukena, sillä pyrkii olemaan avuksi omien kokemuksiensa kautta.


Nyt Matleena haluaa auttaa muita painonpudottajia jakamalla omia vinkkejään terveellä otteella.Matleena Pulkkinen on inspiraattori ja todellinen kevyiden reseptien kuningatar!


Hyvässä kunnossa oleva Matleena haluaa auttaa muita samojen ongelmien kanssa painivia naisia ja kannustaa heitä elämäntapamuutokseen omalla esimerkillään mm. instagramin puolella.


Hän on myös rakentanut painonpudottajille suunnatun verkkovalmennuksen, jossa keskitytään herkullisiin ja painonpudottajalle sopiviin kevyisiin resepteihin. Matleena kokee, että painonpudotus koetaan usein haastavaksi ja suuri osa haasteista liittyy usein tavalla tai toisella ruokavalioon. Matleena itse koki suurimmaksi haasteeksi painonpudotuksessa oikeanlaiset annoskoot.


“Suurin haaste painonpudotuksessa oli löytää oikeanlaiset annoskoot ja opetella säännöllinen ateriarytmi. Olin tottunut syömään päivässä vain pari todella raskasta ateriaa, jonka lisäksi herkuttelin aina iltaisin ja välillä myös napostelin päivän mittaan.”


Lopullinen motivaatio painonpudotukseen löytyi terveydellisistä syistä


Lopullisen motivaation painonpudotukseen Pulkkinen sai omasta terveydentilastaan.


“Ylipaino alkoi pikkuhiljaa näkyä arjessani, esimerkiksi erilaisina kipuina, joista halusin päästä eroon. Kärsin mm. jatkuvista alaselän kivuista, sekä jalkojen ja jalkapohjien kivusta. Viimeisen vuoden aikana minulla alkoi ilmetä myös liikahikoilua. Motivaatiota lisäsivät jo nopeasti olotilassa tapahtuneet muutokset”

Elämäntapamuutos ja iso laihdutus | Matleena tarjoillee ohjeet mm. millainen on laihduttajan aamupala, laihduttajan iltapala ja millaisia ovat laihduttajan reseptit?

Dieettiruokavaliosta loppuelämän ruokavalioksi


Terveellinen ruokavalio on tärkeä osa painonpudotusta. Fiksun painonpudotuksen kannalta yhtä tärkeää on myös se, että dieettiruokavalio on sellainen, jota haluaa noudattaa koko loppuelämänsä. Tämä onkin avainsana siihen, että painonpudotus on pysyvää. Herkutteluun taipuvainen Matleena alkoi korvata sokeripitoisia herkkuja terveellisimmällä vaihtoehdoilla ja muutos olossa oli todella positiivinen.


"Olin ollut koukussa jatkuvaan iltaisin tapahtuvaan herkutteluun ja karkin syöntiin, joten halusin heti alkuun saada sille stopin. Sokerin sijaan aloin valmistamaan herkkuja vähän terveellisemmällä kaavalla ja saatoin esimerkiksi syödä kulhollisen tuoreita marjoja, hedelmäsmoothieta tai banaanilettuja. Sokerin vähentäminen näkyi myös olossa: oloni oli todella hyvä ja raikas näiden kevyempien herkkujen jälkeen, toisin kuin syötyäni kulhollisen karkkia.”

Painonpudotus ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikesta pitäisi luopua tai että tavallisella arkiruoalla painonpudotus ei onnistuisi - myös “tavallista” ruokaa on mahdollista valmistaa kevyemmin ja niin, että se on silti maistuvaa.


“Dieetistä huolimatta halusin yhä pitää arjessani mukana erilaiset kastikkeet ja mm. ruokakerman, joten aloin kehittelemään kevyempiä versioita tuiki tavallisesta kotiruoasta. Jotta painonpudotus olisi pysyvää, täytyy omaksua uudet ruokailutottumukset - koinkin näiden tavallisten ja kevyempien arkiruokien olevan sellaista mitä haluan ja aion syödä myös tulevaisuudessa painonpudotuksen jälkeen.”


Miten säilyttää kärsivällisyys, kun tietää matkan olevan pitkä?


Painonpudotusprojektiin tarvitaan myös paljon kärsivällisyyttä, sillä järkevä painonpudotus ei tapahdu viikoissa.


“Jaksoin olla kärsivällinen painonpudotuksessa, sillä asetin itselleni aina eteenpäin vieviä välitavoitteita, joiden saavuttaminen toi lisää puhtia. Lisäksi edistymisen näkeminen ja tunteminen myös tsemppasi kovasti. Maistuvat arkiset reseptit tekivät myös painonpudotuksesta paljon helpompaa, sillä en tuntenut olevani millään dieetillä”, Matleena kertoo.


Tehokas ja suuri painonpudotus | Matleena Pulkkinen ja SYKE Tribe yhdessä - Kokemuksia ja Matleenan opit

Reseptejä painonpudottajalle by Matleena


On kuuden viikon verkkovalmennus, johon on koottu Matleenan suunnittelemia terveellisempään ruokavalioon sopivia reseptejä, rakennettu ravinto-ohjelma yhdessä ammattilaisen kanssa sekä kuvattu motivoivia videoita painonpudotukseen liittyvistä aiheista.


Jatko-osana uusi valmennus, joka sisältää tehokkaat treeniohjelmat naisille niin kotiin kuin salille!


Supersuosituksi muodostunut valmennus sai myös hiljattain jatko-osan, joka kantaa nimeä Reseptejä, rasvanpolttoa ja rautaa ja tämä versio sisältää myös ammattilaisen suunnittelemat saliohjelmat ja tehokkaat kotitreeniohjelmat naisille, joiden tavoitteena on kiinteytyminen, rasvanpoltto ja lihaskuntoharjoittelun aloittaminen.


Katso alta valmennuksen mainosvideo
 

Matleena mukana Polarin ja SYKE Triben luomassa Hyvinvoinnin kutsussa


Matleena on mukana myös Hyvinvoinnin kutsussa, johon voit tutustua TÄSTÄ!


Valmiit treeniohjelmat niin kotiin kuin salille. Mukana myös lääkäri Pippa Laukka ja monia muita asiantuntijoita. Kokonaisuus, joka on suunniteltu heille joilla elämäntapamuutoksen aloittaminen on erityisen hankalaa ja vaikea aloittaa se liikunta ja hyvinvointiin keskittyminen.

Matleena on tämän haasteen reseptikuningatar ja onkin luonut valmennukseen useita terveellisiä, mutta takuulla maistuvia reseptejä, joita haasteeseen mukaan lähtevät pääsevät kokkailemaan!


Tämä on valmennus heille, jotka etsivät isoja tuloksia pienillä muutoksilla.


Lue lisää tästä


HYVINVOINNIN KUTSUN VALMENTAJAT


Aku Virtanen Jari Sorsa Matleena Pulkkinen (reseptit) Pippa Laukka Terhi Immonen (vieraileva valmentaja) Sami Kuronen (haastaja)

 

Palautteita ja kokemuksia SYKE Tribella toteutetuista Matleenan valmennuksista:


Juuri näitä ruokaohjeita olen edellisillä painonpudotuskerroilla odottanut.

Positiivisesti yllättäneet, hyvät reseptit. Lupaus siitä, ettei tunne olevansa dieetillä on pitänyt paikkaansa.


Paras ruokavaliovalmennus missä tähän asti olen ollut.


Valmennus oli rakennettu sovellukseen niin, että se oli läsnä elämässä joka päivä ja tuntui hauskalta tehtävien


suorittamiselta. Rakastan tehdä tehtävälistoja itselleni arjessa, joten se sopi minulle.


Hyvät reseptit ja selkeä toteutus! Ilman selkeitä määrällisiä ohjeita en olisi tajunnut, miten iltapainotteisesti ja isoja annoskokoja söin ennen. Eroaa kaikista aiemmista kevennysyrityksistäni täysin ja tuntuu, että olen todella tehnyt muutoksen loppuelämäksi. Paino on lähtenyt pieneen laskuun, mutta tärkeintä on uusi energinen, hyvä olo. Tämä on ollut silmiä avaavaa. Olen melkein itkenyt ilosta, kun refluksitaudin oireet ja aamuinen huono olo on loistanut poissaolollaan, ja olen pystynyt syömään myös aamupalaa täysin ohjelman mukaan. Kiitos Terhi, Matleena ja koko Syke-tiimi! <3


Painoa putosi kuuden viikon aikana enemmän kuin alussa uskalsin tavoitteeksi laittaa. Vatsaongelmat loppuivat kuin seinään, kun annoskoot olivat sopivia ja syöminen säännöllistä. Tärkeimpänä oppina tuli se, että painoa voi pudottaa tehokkaastikin syömällä myös pastaa, leipää ym. Sain todella hyvät opit elämäntapamuutokseen.


Hyvä pohja vaikka koko loppuelämäksi! Ihan paras valmennus, enkä arvannut sen olevan näin mullistava.


Ruoat tehdään muutamalle päivälle etukäteen, niin ei tarvitse stressata, että joka päivä pitäisi olla paljon aikaa tehdä ruokaa. Säännöllinen ruokarytmi on myös selkeästi vähentänyt herkkujen ostelua sekä herkutteluhalua!


Tästä on tehty niin helppoa. Kauppalista ja valmiit MAISTUVAT reseptit! Motivaatio pysyy hyvin yllä kun ei mee liian vaikeeks!


Juuri näitä ruokaohjeita olen edellisillä painonpudotuskerroilla odottanut.


Yksinkertaiset ja helpot ohjeet noudattaa. Valmennus tuottaa tuloksia ja on jo nyt maksanut itsensä takaisin! Olen saanut hyvät raamit elämäntapamuutokseen. Reseptit ovat maukkaita ja voin jo nyt niin paljon kevyemmin, energisemmin ja raikkaaammin.


Parasta on ollut ruokien teon helppous. Kauppalista aivan paras. Sekä ruokien vaihtelevaisuus ja että ne ovat herkullisia. Nälkää ei ole tarvinnut nähdä ollenkaan. Parhain ruoka valmennus mitä on ollut.


Hyvät reseptit! Tekemmällä oppiminen on itselle helpointa ja tämä on tärkein itselle, että on ollut selkeitä reseptejä ja määriä - niistä oppii ja osaa jatkossakin tehdä itsenäisesti.


Selkeät ohjeet ruokavalion rakentamiseen, hyvät reseptit ja kauppalistat viikolle.


Positiivisesti yllättäneet, hyvät reseptit. Lupaus siitä, ettei tunne olevansa dieetillä on pitänyt paikkaansa. Paras ruokavaliovalmennus missä tähän asti olen ollut.


Ei tunnu dieetiltä, reseptit ovat olleet helppoja ja erittäin maistuvia. On ihanaa kun ei ole tarvinnut miettiä mitä ruokaa tekisi ja mitä kaupasta ostaisin kun kaikki tulee valmiina listattuna.


Hyvä pohja vaikka koko loppuelämäksi! Ihan paras valmennus, enkä arvannut sen olevan näin mullistava.


Painoa lähti ylimääräinen 3-4 kg ja tuntuu, että olen taas normaali oma itseni. Tärkeinpänä saavutuksena on kuitenkin hyvinvoiva ja pirteä olo. Nyt vasta tiedän, mitä tein aiemmin väärin ja kuinka jatkaa syömistä monipuolisesti.


Painoa putosi kuuden viikon aikana enemmän kuin alussa uskalsin tavoitteeksi laittaa. Vatsaongelmat loppuivat kuin seinään, kun annoskoot olivat sopivia ja syöminen säännöllistä. Tärkeimpänä oppina tuli se, että painoa voi pudottaa tehokkaastikin syömällä myös pastaa, leipää ym. Sain todella hyvät opit elämäntapamuutokseen.


Opin löytämään ruokarytmin sekä syömään paremmin. Tämän johdosta myös paino lähti hiljalleen putoamaan ja muutamia senttejä sieltä täältä kehosta lähti. Jaksan paljon paremmin töissä ja olen löytänyt uudelleen liikunnan innon, johon päätin tämän valmennuksen ajan omatoimisesti panostaa.Ja nämä olivat vain yksittäisiä palautteita ja kokemuksia valmennuksesta!


Matleenan valmennukset ovat poikkeuksetta keränneet vain hyviä palautteita ja niihin on osallistunut jo satoja naisia, joiden tavoitteena on nimenomaan ollut painonpudotus tai kiinteytyminen. Moni on lähtenyt mukaan myös ihan vain löytääkseen vihdoin ne terveelliset elämäntavat.TUTUSTU MATLEENA PULKKISEN VALMENNUKSIIN:


Reseptejä painonpudottajalle - KLIKKAA TÄSTÄ

Reseptejä, rautaa ja rasvanpolttoa - KLIKKAA TÄSTÄ

Hyvinvoinnin kutsu - KLIKKAA TÄSTÄ


 

SYKE Tribe valmentajille

SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.SYKE Tribe kuluttajille

SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page