top of page

SYKE Tribe - valmentaja Aku Virtanen

Päivitetty: 16. toukok. 2021

Huippuammattilainen, jolta ei juttu lopu kesken!


Nuoresta iästään huolimatta Aku on auttanut satoja ihmisiä kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia fysioterapian, liikkuvuusharjoittelun sekä yksilöllisen valmentamisen keinoin! Aku on valmistunut urheiluhierojaksi vuonna 2016, jonka jälkeen hän jatkokouluttautui fysioterapeutiksi ja syventyi Functional range conditioning -liikkuvuusharjoittelun maailmaan. Pitkän urheilutaustan ja -kokemuksen lisäksi Akulla on voimavalmennuksen ammattiosaaminen.


Takana myös oma elämäntapamuutos


Akulla on myös mielenkiintoinen historia sen puolesta että hän on tehnyt merkittävän elämäntapamuutoksen itse. Akun ollessa nuori hänen elämänsä pyöri Playstationin ja herkkujen ympärillä kunnes se elämä sai riittää ja Aku hurahti nyrkkeilyyn, jonka jälkeen loppu onkin historiaa.Erikoisosaamisalueina kehon muokkaus, liikkuvuus ja liikuntaelimistön ongelmien hoito

Fysioterapeuttina sekä liikkuvuusharjoitteluvalmentajana Aku on perehtynyt tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitoon manuaalisen käsittelyn ja liikkuvuusharjoittelun avulla. Voimavalmentajakoulutuksen sekä oman kilpaurheilu- ja harjoitustaustansa myötä hän on erikoistunut myös henkilökohtaiseen valmennukseen liikunnallisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Akun ammattitaidon ja liikkuvuusharjoitteiden ansiosta hyvinvointisi ja kehonhuoltosi ottaa täysin uuden harppauksen eteenpäin tämän valmennuksen aikana!


HYVINVOINNIN KUTSU

Polar x SYKE Tribe


Aku on mukana myös Hyvinvoinnin kutsussa, johon voit tutustua TÄSTÄ! Aku on Hyvinvoinnin kutsussa mukana liikkuvuuden ja kehonhuollon asiantuntijan roolissa.


HYVINVOINNIN KUTSUN VALMENTAJAT


Aku Virtanen Jari Sorsa Matleena Pulkkinen (reseptit) Pippa Laukka Terhi Immonen (vieraileva valmentaja) Sami Kuronen (haastaja)


 

AKU VIRTASEN MUITA MARKETPLACE VALMENNUKSIA


Esimerkiksi Back in Shape ja Easy Start Home ovat Akun ja Veera Virran yhteistä käsialaa ja todella suosittuja sekä pidettyjä valmennuksia, jotka on suunniteltu aloittelijoille ja keskitasoisille. Molemmat valmennukset ovat kotitreeniohjelmia sisältäviä kokonaisuuksia.


Kokemuksia Akun ja Veera Virran SYKE Tribe -valmennuksista


Kokemuksia ja palautteita löytyy runsaasti lisää myös Akun valmennusten tuotesivuilta!


Ennen kaikkea saavutin varmaan ekan kerran koskaan liikunnan ilon ilman paineita. Jo pienessä ajassa saa arkeen tehokkaan treenin, ja ajatuksen siitä että parempi vähän kun ei mitään! Aiemmin treenasin aina itseni piippuun ja ajatus salitreenamisesta ahdisti. Nyt huomasin ettei monen tunnin treenejä tarvitse, eikä salillekaan ole pakko mennä vaan kotitreenikin voi olla tehokasta, arkeen helpommin sulautettavaa sekä HAUSKAA! :) kiitos!

Sain tästä niin paljon itseluottamusta liikuntaan ja sen osaksi arkeani.

Sopivan raskaat, nopeat ja arkeen hyvin sopivat treenit! Näihin on ollut helppo päästä ineen ja muodostaa rutiini ohjelman ympärille. Ennen stressasin ja ahdistuin liikkumisesta ja koin olevani huono ja heikko, ja vihaan salilla käyntiä. Tämä ohjelma on mullistanut asenteeni liikkumiseen ja itseäni kohtaan! Videot on olleet mukavan havainnollistavia ja kaikki sopivan haastavaa omaan tasooni.

Valmennus on suunniteltu siten ettei sen aikana tule sitä epätoivoista fiilistä ettei jaksa tai pysty vaikka rankkaa onkin. Tästä syystä motivaatio pysyy mukana ja kun kunto kasvaa (ja se todella kasvaa kohisten) motivaatio sen kun lisääntyy. Treenipäivää ei meinaa malttaa edes odottaa!

Olen oikeasti tehnyt treenit täysillä ja kunto on kohentunut jo hieman. Teen treenit kotona, enkä koskaan aiemmin ole kotitreenillä saanut kulumaan yli 300kcal alle tuntiin!

Toimivat monipuoliset treenit, paras kotitreeni aikoihin!

 

SYKE Tribe valmentajille

SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.


SYKE Tribe kuluttajille

SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!

Comentarios


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page