top of page

Sami Kuronen - Hyvinvoinnin kutsun haastaja

Sami lähti haastajaksi Hyvinvoinnin kutsu -haasteeseen, mutta mikä muu rooli Samilla on ja miksi hän lähti tähän haasteeseen mukaan?


Lue alempaa lisää Samin roolista Polarin ja SYKE Triben luomasta Hyvinvoinnin Kutsu haasteessa.Haastaja ja tarinoija - Sami Kuronen


Hyvinvoinnin kutsu -valmennuksen haastaja Sami Kuronen on tunnettu radio- ja tv-juontaja, joka on itse käynyt läpi suuren elämäntapamuutoksen työelämänsä sekä tietenkin oman itsensä hyvinvoinnin vuoksi. Vuonna 2015 Sami alkoi ymmärtää, että kiireisen työ- ja perhe-elämän yhdistäminen vaatii parempaa jaksamista, jonka vuoksi hän päätti etsiä keinot luoda terveellisistä rutiineista itselleen elämäntavan.Kurosen oma elämäntapamuutos?


Alkusysäys elämäntapamuutokseen syntyi tupakanpolton lopettamisesta, jonka jälkeen Sami alkoi keskittyä myös paremmin säännöllisempään ja terveellisempään ravitsemukseen. Alkusysäyksen jälkeen homma eteni säännöllisen epäsäännöllisenä jojoiluna, joka useasti kaatui kiireisen työelämän aiheuttamiin haasteisiin. Jojoilu kuitenkin sai stopin, kun Sami palkkasi itselleen valmentajaksi Jari Sorsan. Jarin kanssa treenit ovat nyt jatkuneet säännöllisenä viimeisen 3,5 vuoden ajan ja Sami on saanut terveellisistä elämäntavoista itselleen rutiinin ja enemmänkin säännön kuin poikkeuksen.Samin rooli Hyvinvoinnin kutsussa?


Hyvinvoinnin kutsu -valmennuksessa Sami tuo esille omia ajatuksiaan, haasteita joita hän on elämäntapamuutoksessaan kokenut sekä yleisiä fiiliksiä viikkoteemoihin liittyen. Yhdessä valmennuksen ammattitaitoisten valmentajien avulla Sami haluaa luoda jokaiselle valmennukseen lähtijälle motivaatiota sekä yhdessä tekemisen iloa, jotta jokainen meistä saa terveelliset elämäntavat osaksi arkea.


“Halusin lähteä tähän projektiin mukaan, sillä omasta kokemuksestani tiedän, että ilman ammattitaitoista valmentamista alkutaipale saattaa olla aika kivinen tie kuljettavaksi. Nyt tämän kahdeksan viikon aikana jokaisella on mahdollisuus muuttaa elämäntapojaan näiden rautaisten ammattilaisten johdolla. Tuleva kahdeksan viikkoa on sopivan pitkä matka siihen, että kun tämän jaksaa rutistaa läpi, niin myös sä voit saada terveelliset elämäntavat ja treenaamisen lopullisesti osaksi arkea, ihan niinku minäkin sain.”

Alla pieni teaser valmennuksen sisällöstä. Videoita haaste sisältää yhteensä lähes 100kpl, joten sisältöön on panostettu todella paljon.


HYVINVOINNIN KUTSUN VALMENTAJAT


Aku Virtanen Jari Sorsa Matleena Pulkkinen (reseptit) Pippa Laukka Terhi Immonen (vieraileva valmentaja) Sami Kuronen (haastaja)

Hyvinvoinnin kutsu toteutetaan SYKE Tribe treeniapplikaatiolla ja treenisovelluksella - lähde mukaan Pippa Laukan ja monien muiden asiantuntijoiden matkaan.

 

SYKE TRIBE MARKETPLACE

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page