top of page

SYKE Triben valmentaja Pippa Laukka - Lääkäri auttaa sinua verkossa

Päivitetty: 20. elok. 2021

Pippa Laukka on yksi SYKE Triben rakastetuimpia valmentajia.

Tarkalleen ottaen Pippahan on myös lääkäri, mutta SYKE Tribella Pippa on enemmänkin lääkärin tutkinnon omaava elämäntapavalmentaja.

Lääkäri ja hyvinvointivalmentaja, joka pistää ihmisten elämäntavat kuntoon.
Pippa Laukka

Kuka on Pippa Laukka?

Pippa Laukka on hyvinvointiin suuntautunut asiantuntija ja hänellä onkin yli 20 vuoden kokemus lääkärin työstä. Pippa tunnetaan myös Olet mitä syöt -ohjelman vetäjänä, jossa hän auttaa ohjelman päähenkilöitä heidän elämäntapamuutosprojekteissaan.

Näin ollen Pippa onkin ollut monille suomalaisille se viimeinen oljenkorsi ja toivo terveellisemmän elämän löytämisessä.

Pippa on erikoislääkäri ja hänen erikoisalaansa on liikuntalääketiede. Hän on hoitanut potilaita jo yli 20 vuoden ajan. Pipan asiakaskuntaa ovat sekä urheilijat että ihan tavalliset, elintavoistaan kiinnostuneet eri ikäiset ihmiset. Olet mitä syöt -ohjelman juontamisen lisäksi Pippaan on voinut törmätä myös kirjojen ja lehtien kansissa ja väleissä: hän on mm. kirjoittanut kolme hyvinvointiaiheista kirjaa ja useita hyvinvointialan artikkeleita. Lisäksi hän on toiminut naisten jalkapallomaajoukkueen lääkärinä vuodesta 2010 alkaen.


Pipan verkkovalmennukset

SYKE Marketplacesta löytyy kaksi Pippa Laukan omaa verkkovalmennusta, sekä yksi missä Pippa toimii yhtenä valmentajana.

Pipan ensimmäinen valmennus Ruokaraivaus by Pippa Laukka on ollut todellinen menestys. Kahdeksan viikkoa keskitytään hyvinvoinnin muuttamiseen nimenomaan oman vatsan kautta. Korjataan ruokavalio ja laitetaan elämäntavat ravitsemuksen osalta kuntoon tekemättä asioista kuitenkaan liian vaikeaa.

Pippa ei tarjoile sinulle oikotietä onneen, koska Pippa uskoo että sellainen ei ole mahdollista. Pippa ei myöskään puhu tiukkojen ruokavalioiden puolesta että aamulla syödään esim. gramman tarkkuudella tietty määrä grammoisssa kauhtahiutaleita vaan kaikessa on kyse kokonaisuudesta.

Pipan verkkovalmennuksiin osallistuessasi saat siis kokeneen lääkärin ja asiantuntijan avulla turvallisia ja tutkittuun tietoon perustuvaa valmennusta terveelliseen syömiseen ja yleisterveyttä edistävään harjoitteluun liittyen!
Uusin valmennus - Hyvinvoinnin kutsu


Uusin verkkovalmennus on Hyvinvoinnin kutsu, missä Pippa on asiantuntijana ja valmentajana auttamassa sinua kokonaisvaltaisemmassa elämäntapamuutoksessa yhdessä monien muiden valmentajien kanssa.


Hyvinvoinnin kutsu - Tehokas elämäntapamuutos, dieetti, kunnon kohotus ja tie päästä parempaan kuntoon
Pippa Laukka mukana Hyvinvoinnin kutsussa

Tutustu Hyvinvoinnin kutsuun TÄSTÄ!


Pippa tuo Hyvinvoinnin kutsuun lääkärinä terveysnäkökulmaa ja auttaa haasteeseen osallistujia terveellisen ruokavalion muodostamisessa.


HYVINVOINNIN KUTSUN VALMENTAJAT


Aku Virtanen Jari Sorsa Matleena Pulkkinen (reseptit) Pippa Laukka Terhi Immonen (vieraileva valmentaja) Sami Kuronen (haastaja)


 


Palautteita ja kokemuksia Pipan valmennuksista, jotka toteutettu SYKE Tribella


Pipan ote ja tapa tuoda asioita esiin ilahdutti. Perusasioiden äärellä hyvällä asenteella. 6 kg lähti. Tästä on hyvä jatkaa <3


Vyötäröni pieneni 10 cm, vaikka painoni putosikin vain n. 2 kiloa. Sain paljon sovellettavaa omaan ruokavaliooni ja ruokarytmeihini.


Sain uusia näkökulmia, muokkasin ruokavaliotani terveellisempään suuntaan. Tästä on hyvä jatkaa. Oli myös ilo huomata, että liikunnan harrastaminen on vakiintunut. Oli jo ennen valmennustakin. Tämän valmennuksen liikuntaosuus ei siinä mielessä ollut olennainen, mutta sopii varmasti ihan aloittelijoille.


Pippa on uskottava ja koko valmennus oli erittäin yksinkertainen toteuttaa! Myös ruokavinkit olivat kukkaroystövällisiä.


Kyseessä ei ole mikään tiukka ruokavalio vaan enemmänkin elämäntapamuutos terveelliseen elämäntapaan. Pipan ammattitaito on huikeaa ja uskottavampaa kun asiat tulee lääkärin suusta.


Voimatasot vahvistuivat huimasti. Rupesin liikkumaan monta tuntia viikossa (vs ei yhtään). Sain positiivista voimaa kun videoista ymmärsin ettei minussa ole vikaa vaan pystyn tähän pieneillä asioilla. Keskityin välipaloihin ja tietoiseen syömiseen, uneen, ruoan laatuun ja maustamisen (vähemmän suolaa). Liikuntainnostus heräsi ja nyt on 6 vkossa lähtenyt 5cm rinnanympäriltä, 6cm vyötäröltä, 3cm reisistä jne. Vaatteet sujahtaa päälle paljon paremmin.


Sain hyvää ja oikeaa tietoa terveellisestä ravinnosta ja aion jatkaa tällä tiellä. Paino putosi n. 6 kg!


Lisää palautteita löydät mm. ruokaraivauksen tuotesivuilta klikkaamalla tästäAlta voit tutustua Hyvinvoinnin kutsun teaseriin <3


 

SYKE Tribe valmentajille


SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.SYKE Tribe kuluttajille


SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!

Коментарі


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page