top of page

Sykkeen lisensseihin muutoksia 29.7. alkaen

Päivitetty: 28. jouluk. 2019


Sykkeellä eletään jännittäviä aikoja. Nyt on aika paljastaa teillekin, mitä me täällä olemme viimeisimmät kuukaudet touhunneet! 


Ensimmäinen paljastuksemme on, että Sykkeen tilit kokevat muodonmuutoksen. Uudet tilit julkaistaan maanantaina 29.7. nettisivuillamme. Nimien lisäksi lisensseihin on tehty pieniä hinta- ja sisältömuutoksia aiempien käyttökokemusten perusteella. 

Muutokset päätettiin tehdä tilien yksinkertaistamisen takia. Muutoksien myötä on entistä helpompaa löytää itselle sopiva ratkaisu. Haluamme myös tukea teitä jatkossa entistä enemmän asiakashankinnassa ja täten valmentajahaku päätettiin palauttaa Sykkeen etusivulle, koska sivukävijöitä meillä on kuukaudessa jo n. 100 000. Nyt on mitä oivallisin aika alkaa aktiivisemmin yhdistämään teitä valmentajia potentiaalisten asiakkaiden kanssa! 

Yritystilin hintaa lasketaan sekä yksinkertaistetaan, sillä tähän saakka yritystili on palvellut lähinnä suurempia valmennusyrityksiä ja -organisaatioita, mutta haluamme mahdollistaa jatkossa sen hyödyntämisen myös yksittäisille valmentajille. 

Lisäksi julkaisemme PDF-rajoittimen kaikkiin tileihin (poislukien massajakelutili). Syynä tähän ovat käyttöjärjestelmästä tunnistettujen väärinkäytösten suuri määrä sekä valmentajien ohjaaminen digitaalisen valmentamisen maailmaan, mihin SYKE on ensisijaisesti suunniteltu. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ohjelmien lataaminen PDF-muodossa tulee onnistumaan jatkossa vasta sen jälkeen kun ohjelma on ladattu asiakkaan SYKE-tilille. Mikäli tämä herättää kysymyksiä, niin otathan yhteyttä info@syketribe.fi.

Uudet tilimme ovat SYKE READY, SYKE SET ja SYKE GO - niistä lisää heti 29.7.!

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page