top of page

Toimivatko verkkovalmennukset?

Monilla voi olla ennakkoluuloja verkkovalmennuksen toimivuuden suhteen - niin kuluttajilla kuin valmentajillakin. On totta, että verkkovalmennus ei vie sinua kuntosalille, jos et ole itse päättänyt tehdä niin. Verkkovalmennus voi kuitenkin antaa motivaatiota jo valitsemallesi tielle. Lisäksi se on edullisempi ratkaisu kuin henkilökohtainen PT-ohjaus, joten entistä useammalla kuluttajalla on mahdollisuus päästä mukaan valmennukseen. Myöskään välimatka ei ole enää este modernien verkkovalmennusten avulla!


Matala kynnys aloittaa ja kokeilla


Verkkovalmennukset ovat matalan kynnyksen valmennuksia ja niiden avulla on helppo kokeilla esimerkiksi jotain uutta. Haluaisitko oppia esimerkiksi vetämään leukoja, huoltaa keskivartalon lihaksiasi tai aloittaa FODMAP-ruokavalion? Materiaalit saat kätevästi digimuodossa ja ovatkin aina mukana - missä tahansa valmennuksen oppeja tai materiaaleja tarvitsetkin.


Verkkovalmennus voi olla myös ensimmäinen askel kohti elämäntapamuutosta. Verkkovalmennuksissa käytettävä mikro-oppiminen (tiedon palastelu pienempiin osiin) mahdollistaa sen, että uudet elämäntavat on helpompi ottaa haltuun myös arjessa eikä vain ajatuksen tasolla. Elämäntapamuutos on mahdollista aloittaa jopa pelkällä ravinnon korjaamisella, ilman pakollista liikuntaa - tsekkaa vaikkapa tämä valmennus! Jos kaipaat lyhyttä starttia elämäntapamuutoksen alkuun saamiseksi, kokeile esimerkiksi tätä!


Nykyisen tilan vallitessa ei ehkä ole mahdollista mennä kuntosalille tai ryhmäliikuntatunneille. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä voit treenata myös kotona tehokkaasti! Voit kokeilla esimerkiksi Jannin, Aaron tai Annan valmennuksia - näillä treeneillä tulee takuulla tulosta!


Lisäksi verkkovalmennuksia on tehty myös raskaana oleville, 10 kilometrin juoksusta haaveileville sekä tietenkin niitä ihan "perinteisiä" kuntosalivalmennuksia löytyy laidasta laitaan! Voit kurkata koko valikoimamme täältä >>


Motivaatio on kaiken A ja O - ja se lähtee sinusta itsestä


Jos edelleen epäilet, että verkkovalmennus ei sovi sinulle, niin asia voi olla myös niin - ei kaikki sovi kaikille. Jotkut ihmiset kokevat, että tarvitsevat sen henkilökohtaisen "piiskurin", jotta salille tulee mentyä ja ruokavalio pysyy ruodussa. Motivointi onkin niin kuluttajalle kuin valmentajalle ehkäpä juuri se kynnyskysymys, miten verkkovalmennus tulee onnistumaan. Valmentajien osalta harjoittelu tekee mestarin ja on meillä Sykkeellä tähän aika kiva koulutuskin. Kuluttajan on myös tärkeä ymmärtää, että motivaation muuttaa esimerkiksi elämäntapoja täytyy lähteä omasta itsestä ja omasta halusta - kukaan ei voi rakentaa sinulle motivaatiota liikkumiseen ja terveellisesti syömiseen, jos et sitä oikeasti halua. Sen päätöksen joudut tekemään itse, olipa kyseessä sitten lähi- tai etävalmennus. Se, tarvitsetko päätöksen teon jälkeen henkilökohtaisen oman valmentajan vai haluatko kokeilla digitaalisen valmennuksen keinoja, on sinun päätettävissäsi. Motivointi digin avulla voi olla ihan yhtä tehokasta kuin henkilökohtainenkin motivointi.


Mahdollisuus verkkovalmennuksille on siis hyvä antaa eikä tyrmätä kaikkia verkkovalmennuksia yleisesti, mikäli kohdallesi olisikin sattunut joku ei ehkä niin hyvä valmennus. Myös perinteisellä PT-ohjauksella on kuitenkin paikkansa, mutta palvelut siirtyvät entistä enemmän digitaaliseen muotoon ja monet valmentajat tarjoavatkin palveluitaan jo ainakin osittain digissä (ns. hybridivalmennus). Lue lisää valmentamisen tulevaisuudesta täältä >>


Tällä hetkellä, kun ihmiskontakteja ei juuri suositella, on verkon kautta tapahtuva valmentaminen oikeastaan ainoa keino, millä personal trainerit voivat omaa liiketoimintaansa jatkaa. Kukaan ei olisi voinut arvata tätä tilannetta vielä puoli vuotta sitten, mutta digissä on kuitenkin puolensa erityisesti tässä ennakoimattomassa olevassa poikkeustilanteessa, eikös? Anna siis verkkovalmennuksille ja verkkovalmentajille mahdollisuus - varsinkin nyt, kun tilanne on monien valmentajien liiketoiminnan jatkumisen takia huolta herättävä <3


Sykettä käyttävät valmentajat kertovat nyt, miksi verkkovalmennukset heidän mielestään toimivat!


Nettivalmennus toimii silloin, kun se on suunniteltu sopimaan asiakkaan arkeen, eikä niin, että asiakas muokkaa oman arkensa valmennukseen sopivaksi. Tällöin voidaan tehdä pysyviä tuloksia. Nettivalmennus vaatii myös vuorovaikutusta sekä ihmisten auttamista, jotta he eivät jää yksin ohjeiden kanssa.

Tämän päivän verkkovalmennus tuo valmentajan suoraan kännykkään ja mahdollistaa valmentajalle asiakkaan seurannan tarvittaessa reaaliajassa. Valmentaja pystyy samalla kertaa seuraamaan valmennettavien treenien kehitystä, painon- ja ympärysmittojen muutoksia ja voi asettaa valmennettavalleen erilaisia tehtäviä tai kyselyitä, joista saa vastauksen suoraan valmennusjärjestelmään. Tarvittaessa valmennettava saa valmentajan kiinni, samassa järjestelmässä olevan chat -ominaisuuden avulla, eli myös viesti pysyvät samassa verkkovalmennuskokonaisuudessa.

Verkkovalmennus on helppo tapa panostaa omaan hyvinvointiin ilman suurta rahallista ja ajallista panostusta. Saat edetä rauhassa, mutta viikoittain etenevä valmennus patistaa myös konkreettisesti tekemään asioita ja muutoksia omassa arjessa.

Verkkovalmennus on helppo tapa panostaa omiin elämäntapoihin ja oppia uutta ohjatusti, mutta matalalla kynnyksellä! Uuden kokeileminen ei vaadi merkittävää rahallista panostusta tai ajallista sitoutumista.

Verkkovalmennuksessa etenet itsenäisesti, mutta sinulla on kuitenkin verkkovalmentajan tuki mukana matkassa.

Erittäin kustannustehokas tapa hankkia oma ammattivalmentaja, joka on rakentanut erittäin fiksun ja toimivan valmennuskokonaisuuden. Saat useamman kuukauden treeni- ja ravinto-ohjelmat sekä vastauspalvelun edullisemmin kuin saisit yhden PT kerran.

Verkkovalmennus on kätevä tapa motivoida itseään tekemiseen, ja harjoitella voi aina omien aikataulujen mukaan silloin, kun itselle sopii. Valmennuksen materiaaleja on mahdollista hyödyntää oman valinnan mukaisesti, etkä ole sidottu aikaan tai paikkaan valmennukseen osallistuaksesi. Valmennukset alkavat aina joka maanantai!

Verkkovalmennus on kätevä tapa aloittaa harjoittelu omassa tahdissa, ilman sitoutumista tiettyyn aikaan tai tietyssä paikassa tapahtuvaan harjoitteluun.

Verkkovalmennukset ovat kustannustehokkain ja interaktiivinen tapa oppia uutta. On mahtavaa, että pystyn jakamaan tietotaitoani verkkovalmennuksien kautta mahdollisimman monille ihmisille ja auttamaan heitä voimaan paremmin.

Verkkovalmennuksilla voi tavoittaa suuren määrän ihmisiä helposti ja tuoda oman osaamisen usealle ihmiselle kerralla. Monet ihmiset haluavat rauhassa tutustua kotonaan treeniohjelman ja ruokavinkkien sisältöön. Tietokoneet ja puhelimet on nykyään koko ajan mukana ihmisillä, joten tieto on helppo tuoda mihin vain hetkeen.

Verkkovalmennus on loistava tapa saada suunniteltu ja hyvin rakennettu ohjelma, jonka voi toteuttaa omassa aikataulussaan.

Verkkovalmennukset ovat nykyaikainen sekä edullisempi tapa auttaa ihmisiä heidän hyvinvointitavoitteiden saavuttamisessa, eikä niitä ole sidottu aikaan tai paikkaan. Niihin liittymisen kynnys on matalampi kuin esim. henkilökohtaiseen valmennukseen ja täten usein loistava tapa aloittaa oma hyvinvointimatka. Ne eivät toki ole ongelmattomia, mutta itse sanon, että enemmän hyötyjä kuin haittoja.

Verkkovalmennukset toimivat koska niitä ei ole rajoitettu aikaan, paikkaan tai kalliiseen hintaa. Lisäksi moni haluaa treenata yksin kuulokkeilla salilla keskittyen, mutta silti kaivaa kännykän taskusta ja katsoa liikkeen ohjeet miten suoritus menikään. Verkkovalmennukset ovat loistavan edullinen vaihtoehto ja ne toimivat jos niihin on laitettu valmentajan osalta aikaa ja "effortia". Verkkovalmennukset toimivat silloin kun ne on tehty asiakkaiden vuoksi ja kokemustaustaa löytyy siitä mitä asiakkaat haluavat.

Verkkovalmennuksilla on oma paikkansa valmennusmaailmassa. Toimiva verkkovalmennus on laaja ja kattaa kohderyhmälleen sopivat ja ajankohtaiset sisällöt. Verkkovalmennus voi olla monelle henkilölle miellyttävin tapa lähteä liikkumaan ja harrastamaan sekä parantaa omaa hyvinvointiaan.

Valmennukset on ihmisten käytössä siellä missä he ikinä ovatkin ja voivat joustavammin sovittaa valmennukset arkeensa.

Verkkovalmennus sopii erittäin hyvin silloin, kun aikataulusyistä ei ole mahdollista osallistua vaikka erilaisille kursseille. Verkkovalmennus on helppo ja matalan kynnyksen palvelu ottaa käyttöön erilaisia palauttavia harjoituksia arjessasi. Halvempi hinta mahdollistaa useammille valmennukseen pääsemisen.

Välimatka ei ole este. Hyvä valmennussisältö auttaa motivoimaan arjessa ja onnistumaan elämäntaparemontissa.

Verkkovalmennukset ovat monipuolinen tapa aktivoida ja innostaa ihmisiä. Se on mielestämme valmennettavan näkökulmasta helppoa, kätevää ja sopii tämän hetkiseen yhteiskuntamme menoon. Valikoima on laajaa, joten jokainen varmasti löytää omia tarpeitaan palvelevan verkkovalmennuksen. Tärkeää keskittyä myös isompiin massoihin ja saada parannettua erilaisilla valmennuksilla mahdollisimman laajasti hyvinvoinnin asemaa ja tuoda sen "sanomaa" esille.

Verkkovalmennukset ovat nykyaikainen tapa mahdollistaa valmennukseen osallistuminen asuinpaikasta riippumatta. Verkkovalmennuksen hankkiminen on helppoa ja kynnys valmennukseen osallistumisesta on matala.


Valitse mieluisa verkkovalmennus itsellesi TÄÄLTÄ >>


Oletko valmentaja? Tutustu digitaalisen valmentamisen koulutukseen TÄSTÄ >>

Commentaires


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page