top of page

Twerkin superviikko! Tinzen valmennukset nyt -50%

SYKE Tribellä on twerkin superviikko 29.8-4.9.2022, koska melkein kaikki huippukoutsimme Tinzen valmennukset ovat -50% prosentit kampanjahinnoin


Valmennukset:


Twerkin alkeiskurssi by Tinze

Opi twerkkaamaan!


Opi twerkin perusteet sekä lisäksi kokonainen koreo neljässä viikossa! Nyt sinulla on mahdollisuus oppia twerkkaamaan kotona omassa tahdissa.


Liity messiin tästä.



Twerk with Tinze Twerkshop - Keskitason onlinetunti


Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan Tinzen tämän vuoden ensimmäiselle Twerkshopille, joka toteutetaan verkossa onlinetuntina! Pääset myös perehtymään twerkin historiaan!


Liity messiin tästä.


Twerk & Booty by Tinze

Uusi treenimuoto! Luvassa hikeä, twerkkiä, hauskanpitoa sekä booty -treenejä!


Paljon toivottu Tinzen pakarapainotteinen kotona itsenäisesti toteutettava treeniohjelma. Treenaa Tinzen kanssa neljän viikon ajan! Luvassa HIIT- ja lihaskuntotreenejä kehonpainoharjoittelun muodossa Twerk -twistillä!


Liity messiin tästä.



Twerk with Tinze - Micro Choreo part 1


Liity messiin tästä


Twerk micro Choreo - part 2


Liity messiin tästä.



Twerk micro Choreo - part 3


Liity messiin tästä.



Tinze MEGA BUNDLE

Kaikki Tinzen huippusuositut verkkovalmennukset yhdessä paketissa!


Halusimme tuoda helpotusta valinnan vaikeuteen ja paketoimme kaikki valmennukset yhteen bundleen. Tämän Tinze MEGA BUNDLE paketin valmennuksien materiaalit ovat käytössäsi kokonaisen vuoden ja valitset itse järjestyksen mistä haluat aloittaa!


Liity messiin tästä.



Learn the Basics + 3 x choreo


Liity messiin tästä.




Katso kaikki valikoimat SYKE TRIBE x TINZE verkkokaupasta ja tutustu lisää!



________________________________________________________________________


SYKE Tribe valmentajille


SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.



SYKE Tribe kuluttajille


SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!



OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page