top of page

Vegestartti-verkkovalmennus

Päivitetty: 28. jouluk. 2019


Haluaisitko vähentää lihan syöntiä syystä tai toisesta, mutta lihan korvaaminen ruokavaliossa tuntuu haastavalta? Kenties oletkin jo lisännyt kasvisten määrää ruokavaliossa, mutta kaipaat lisävinkkejä esimerkiksi reseptien tai oikeiden ruokavalintojen suhteen. Et ole ehkä aivan varma, miten koostaa täysipainoisia aterioita ilman lihaa. 


Kasvisruoka sopii niin miehille kuin naisille ikään katsomatta. Samalla se on terveellinen vaihtoehto niin aktiiviliikkujille kuin myös painonpudottajille. Verkkovalmennuksesta saat myös hyvän startin, mikäli olet harkinnut vegaaniseen ruokavalioon siirtymistä!


Salla Rikkilän Vegestartti-verkkovalmennus opettaa sinut toteuttamaan kasvisruokavaliota fiksusti ja helposti! Hyvin koostettu kasvisvoittoinen ruokavalio on terveellinen ja tukee esimerkiksi painonhallintaa. Lisäksi se tekee hyvää myös ympäristölle! Vegestartti -verkkovalmennuksen avulla pääset kokeilemaan, sopisiko kasvisruokavalio sinulle! Samalla pääset takuuvarmasti laajentamaan makumaailmaasi helppojen kasvisruokien osalta. Valmennuksen aikana opit tekemään helppoa ja maistuvaa kasvisruokaa, joka sopii koko perheelle! Vegestartissa käydään läpi myös muita terveyttä tukevia elintapoja, kuten säännöllinen ateriarytmi ja riittävän kokoiset ruoka-annokset.


Verkkovalmennuksessa pääset sisälle kasvisruokailun maailman helposti, ilman turhaa hifistelyä. Opit koostamaan monipuolisia ja terveellisiä aterioita ja samalla tutustut kasviproteiinituotteisiin, joista saa loihdittua maistuvaa arkiruokaa nopeasti ja vaivattomasti.


Verkkovalmennuksen aikana voit noudattaa joko täysin vegaanista ruokavaliota tai käyttää enemmän tai vähemmän eläinperäisiä tuotteita terveellisen kasvisruoan lisänä. Valmennus sisältää myös useita eri vaihtoehtoja, mikäli joku raaka-aine ei sinulle sovi tai maistu!


Vegestartti-verkkovalmennuksen avulla saavutat energisen ja kevyemmän olon, sillä säännöllinen syöminen ja fiksut valinnat ruokailussa tukevat merkittävästi hyvinvointia ja jaksamista. Saat verkkovalmennuksesta apua ja tukea hyvien valintojen tekemiseen, joista pikkuhiljaa muodostuu uusia rutiineja. Olet myös innostunut jatkamaan kasvisruokailua myös jatkossa, sillä se ei todellakaan ole vaikeaa eikä varsinkaan tylsän makuista! 


Valmennus lyhyesti:


  • Kaksi esimerkkiruokavaliota (kasvisruokavalio ja vegaaninen ruokavalio)

  • Reseptejä

  • Ohjeet monipuolisten aterioiden koostamiseen hyödyntäen lautasmallia

  • Vinkkejä kasvis- ja vegaanituotteiden valintaan

  • Valmentajan videoterveiset

  • Mahdollisuus ateriarytmin seurantaan SYKE-sovelluksen avulla 

  • Chat-ominaisuus: tässä valmennuksessa voit olla suoraan yhteydessä valmentajaasi

  • Muut SYKE Tribe-mobiilisovelluksen tarjoamat tukityökalutValmentaja valmennuksen takana


SALLA RIKKILÄ


Salla Rikkilä on ihmisläheinen, kokenut ja kannustava valmentaja. Hän ymmärtää hyvin sen, kuinka ihminen on kokonaisuus, jossa psyykkinen puoli vaikuttaa fyysiseen ja toisin päin. Salla on tehnyt usean vuoden ajan valmennustyötä hyvin erilaisten haasteiden parissa ja saanut aikaan hyviä tuloksia! Ravitsemukseen liittyvät asiat ovat hänen suuri kiinnostuksenkohteensa ja hän haluaa todellakin auttaa muita voimaan paremmin. Ruoka ei saa aiheuttaa turhaa stressiä ja viedä voimia ja energiaa - päinvastoin!


Salla on kouluttautunut personal traineriksi Trainer4You:n kautta ja hän on myös FIHF-ravintovalmentaja. Personal trainerin työtä Salla on tehnyt vuodesta 2014 ja hän on toteuttanut lukuisia nettivalmennuksia ja ohjelmapaketteja yksilövalmennuksen ohella.


Sallan vahvuudet ja erityiset kiinnostuksen kohteet valmentajana ovat muutosvalmennukset (pysyvät elämäntapamuutokset) sekä ravintovalmennukset erilaisille asiakasryhmille (sisältäen myös erilaiset haasteet, kuten tunnesyöminen, erityisruokavaliot jne.). Salla itse on siirtynyt lähes kokonaan kasvissyöjäksi viimeisen vuoden aikana. Valmentajana hän on perehtynyt kasvisruokailuun niin terveyden edistämisen, painonpudotuksen kuin myös aktiivisesti urheilevien tarpeiden näkökulmasta.


Nyt on juuri sinun mahdollisuutesi kokeilla kasvissyöntiä seuraavan 4 viikon ajan! Lihaton lokakuu voi olla joka kuu -  hyppää mukaan TÄSTÄ!

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page