top of page

Ajatuksia valmentamisesta - Hanna Sandberg

Päivitetty: 19. kesäk. 2021

SYKE AMBASSADOR - HANNA SANDBERG

Olen valmentaja Hanna Sandberg, 22-vuotias etelän tyttö! Valmistuin vuosi sitten Turussa Trainer4You:n kautta personal traineriksi ja sen jälkeen muutinkin takaisin Hankoon, missä nykyään teen valmennustöitä. Minun tavoitteeni valmentajana on tuoda esille terveellistä ja aktiivista elämäntapaa! Tahdon, että opimme rakastamaan itseämme sellaisina kuin olemme ja oppisimme kunnioittamaan omaa kehoamme. Parasta valmennustyössä kumminkin on pystyä auttamaan muita ja nähdä ihmisten henkinen kasvu matkan aikana.

Vähän taustatietoa itsestäni: olen aina rakastanut liikkumista ja harrastanut montaa eri joukkuelajia. Loukkaantumisten vuoksi jouduin jättämään joukkuelajit ja siirryinkin sitten kuntosalille ja hurahdin siihen täysin! Nykyään harrastan ja kilpailen voimanostossa, mutta jos en ole kuntosalilla treenaamassa tai töissä, niin silloin olen ulkona nauttimassa luonnosta oman karvavalmentajan kanssa.

Syke on tuonut valmentajille helpotuksen - enää ei tarvitse Word/Excel-pohjalla tehdä ohjelmia eikä sitä ikuista paperisotaa tarvitse stressata! Kaikki löytyy nyt kätevästi puhelimesta ja tällä tavalla helpottaa valmentajia ja myös asiakkaita! Olen kiitollinen tästä ohjelmapohjasta, joka on helpottanut huomattavasti omaa elämääni. 


Seuraa Hannaa Instagramissa @valmentajahanna ja tutustu Hannan valmentajaprofiiliin.

コメント


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page