top of page

Mikael Gabriel - UUSI ALKU

Päivitetty: 14. toukok. 2021

Matka, joka muutti elämänVoittamaton ja hajoamaton - tai niin Mikael Gabriel ainakin luuli


Keikkailua, epäsäännöllinen rytmi ja puuttuvat rutiinit elämästä. Epäterveellinen elämäntyyli loisti olemassaolollaan. Hän koki olevansa voittamaton ja hajoamaton, kunnes jotain tapahtui.


Ulkoinen ärsyke sai Mikaelin havahtumaan. Eräällä keikalla hänen ystävänsä sanoi hänelle, että: “Tiedätkö, sä oot tosi laiha”. Mikael oli itselleen luontaiseen tapaan reagoinut tähän siihen tyyliin, että mitä sitten. Todellisuudessa kommentti jäi kaivertamaan.


Tästä aktivoituneena Mikael painoi keväällä 2018 Facebook-seinälleen julkaisun, että hän tarvitsee nyt itselleen personal trainerin, joka tulee hakemaan hänet kotoa ja vie salille sekä saa hänet liikkumaan.Heikosta ja heiveröisestä vahvaksi ja hyväkuntoiseksi


Mikko Klöf, helsinkiläinen personal trainer sai kuulla tuttunsa kautta, että Mikael etsii somessa itselleen personal traineria. Siitä alkoi matka, joka ei ole vieläkään päättynyt.


Nyt kolme vuotta myöhemmin Mikael on oppinut hyppimään hyppynarua ja vielä varsin mallikkaasti, saanut lisää lihasmassaa ja merkittävästi paremman kunnon. Matkaan on mahtunut niin selän loukkaantumista, reilu puolen vuoden kuntoutusjakso sekä muita sattumuksia. Mikko Klöf toteaa kuitenkin, että kaikkia näitä fyysisessä olemuksessa näkyviä muutoksia vielä tärkeämpää on ollut se ajattelutavan muutos, joka on tämän valmennussuhteen aikana tapahtunut Mikaelin omassa päässä.


Siinä missä alkuun liikkuminen oli lähes vastenmielistä ja ainoa motivaation lähde oli ulkoinen muutos eli lihasmassa lisäys, nykyään treenaamisen tavoite on oman kropan pitäminen mahdollisimman toimintakykyisenä kaikkea muuta elämää varten. Liikkumisesta on tullut keino purkaa stressiä sekä saada hyvää oloa.SYKE Tribe ja Mikaelin matka alkoi syksyllä 2020


Syksyllä 2020 SYKE Tribe ja Mikael Gabriel saatettiin yhteen. Koska me SYKE Tribella olemme mobiiliverkkovalmentamiseen erikoistunut valmennusalusta ja kauppapaikka, joka etsii jatkuvasti uusia ja innovatiivisia tapoja liikuttaa ihmisiä. Koska meillä SYKE Tribella omissa valmennusfilosofioissasamme on motivoiminen ja inspiroiminen niin keskeisessä roolissa ja Mikaelilla taas oli tarina, muutos ja rinnalla asiantuntija Mikko Klöf, joka oli auttanut Miklun muutoksessa, oli match selkeä. Tässä voisi olla jotain selkeästi sellaista, joka voisi muuttaa ihmisten elämiä ja ennen kaikkea inhimillisempi lähestymistapa kuin perinteinen hyvinvoinnista luennoiminen.


SYKE Triben toimitusjohtaja Terhi Immonen kuunteli Mikaelin tarinaa ja havahtui - ei pelkästään siihen, että Mikaelin tarina oli todella inspiroiva vaan, että Mikael omaa myös harvinaislaatuisen taidon puhua niin, että puheen äärelle aidosti pysähtyy.


Jopa Terhi itse inspiroitui, vaikka työkseen hän näkeekin päivittäin muutostarinoita. Näin lähti syntymään valmennuskokonaisuus, joka kantaa nimeä: Mikael Gabriel - Uusi Alku.Motivoiva ja rehellinen valmennuskokonaisuus


Uusi Alku on mobiilissa tapahtuva verkkovalmennuskokonaisuus, jossa tavoitellaan pystyvämpää, energisempää sekä fyysisesti ja henkisesti vahvempaa minää.


Se on muistutus meille kaikille arkipäivän valintojen tärkeydestä ja oman voiman löytämisestä oikeastaan kaikessa tekemisessä. Valmennus on suunniteltu sopimaan kaikille eikä jätä ketään ulkopuolelle. Se pohjautuu ajatukseeen, että omaan hyvinvointiin voi vaikuttaa pienillä asioilla kun vain muistaa kuunnella itseään. Aina niillä alun tavoitteilla ei ole väliä, olivat ne sitten ulkoisia tai sisäisiä. Se, mitä tien päässä odottaa, on tärkeintä. Valmennuksen aikana Mikael Gabriel avaa rehellisten tarinoiden kautta omat käännekohtansa paremman voinnin löytämiseen ja kannustavalla otteellaan auttaa osallistujia löytämään motivaation oman hyvinvoinnin priorisoimiseen.


Itse valmennus sisältää selkeät treeniohjelmat, motivoivia viikkotehtäviä- ja haasteita sekä tietenkin Mikaelin inspiroivia tarinoita hänen oman elämänsä käännekohdista.


Uusi alku - Mikael Miklu Gabriel - valmennus yhdessä hänen personal Trainer Mikko klöfin kanssa. Verkkovalmennus nuorille ja nuorille aikuisille. Liikunnasta motivoituminen ja liikkumattomuuden ongelmat ratkaistavaksi uusilla keinoilla.

>>> Tutustu valmennukseen TÄSTÄ


SYKE Tribe

Terhi Immonen

0442522642


Mikael Gabriel

Manageri Peppi Puljujärvi

045 137 0807


 

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page