top of page

SYKE Tribe julkaisee maamme historian ensimmäisen OnlyFans valmennuksen - Valmentajana Erika Helin

Päivitetty: 30. toukok. 2022


Healthfactory Oy:n omistama SYKE Tribe on Suomen suosituin digitaalinen valmennusalusta, joka yhdistää liikunta- ja hyvinvointialan valmentajat ja treenaajat sekä antaa paikan myös business & lifestyle valmentajille. Nyt SYKE Tribe lanseerasi 26.5.2022 Suomen historian ensimmäisen valmennuksen, joka perustuu laajasti mielipiteitä herättävään aiheeseen, OnlyFansiin.



Erika Helin liittyi valmentajiimme


SYKE Triben valmentajakaartiin on liittynyt paljon mediassa esillä ollut ex-missifinalisti Erika Helin. Helin on tullut tunnetuksi menestyksekkäästä urastaan maailmanlaajuisella OnlyFans-alustalla.


Erikan OnlyFans sisältö perustuu sensuelleihin kuviin ja videoihin. Kuvamateriaali on rohkeaa. Ennakko-oletuksista huolimatta Erikan valmennus: “Ura OnlyFansissa - Aloita, onnistu ja menesty” perustuu ennen kaikkea strategisen tietotaiton tarjoamiseen brändityöskentelyn, sisälläntuotannon sekä markkinoinnin näkökulmasta. Erika on koulutukseltaan mediatekniikan insinööri (AMK).



SYKE Tribe haluaa olla tukemassa OnlyFans-sisällöntuottajia ja purkamassa heihin kohdistuvaa negatiivista leimaa. Julkisessa keskustelussa etenkin nuoret naiset joutuvat usein kohtaamaan vihapuhetta, naisvihaa ja häpäisyä tuodessaan ilmi tekevänsä OnlyFans -sisältöä. Syke Triben näkökulmasta kyseiset asenteet ovat haitallisia, koska kyseessä on kuitenkin rehellistä ja verovelvollista yritystoimintaa, joka vaan poikkeaa konservatiivisen arvopohjan massasta.


OnlyFans-valmennuksella suuri kysyntä


OnlyFans-valmentaja Erika Helinin ajatukset siitä, miksi hän halusi luoda kyseisen valmennuksen ensimmäisenä Suomeen:


“Halusin luoda tämän valmennuksen, sillä vastaavaa tietopakettia ei ole missään suomenkielisenä saatavilla. Omien OnlyFans-vuosieni varrella olen saanut lukemattoman määrän kysymyksiä inboksiini uusilta sisällöntuottajilta, jotka kamppailevat usein samankaltaisten ongelmien parissa.” - Erika Helin


SYKE Tribe inspiroitui Erikan rohkeudesta toteuttaa unelmansa sekä sisällöntuottajana että valmentajana. Erityistä rohkeutta vaatii tehdä jotain uutta aihealueella, jossa yleiset näkemykset ovat joka mustaa tai valkoista. Ennenkaikkea Erika haluaa auttaa nuoria uusia tekijöitä välttämään mahdolliset sudenkuopat. Me SYKE Tribellä uskomme, että maailmaa muutetaan rohkealla asenteella luoda uutta ja vastata täten ihmisten ajassa muuttuviin tarpeisiin.


Linkit:


Valmennuksen sivu:



ERIKA IG


SYKE TRIBE



 


Lisätietoa:


Terhi Immonen

toimitusjohtaja

Sähköposti: terhi@syketribe.fi

puh: 0442522642


Tuomo Kasanen

PR-specialist

Sähköposti: tuomo@syketribe.fi

puh: 0503481311


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

SYKE Tribe valmentajille

SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.


SYKE Tribe kuluttajille

SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!



OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page