top of page

SYKE Tribe yhteistyöhön Ladylinen kanssa

SYKE Tribe on lanseerannut yhteistyön myös valtakunnallisen kuntosaliketju LadyLinen kanssa. Tavoitteena on tarjota huippuluokan verkkovalmennusta.


Syke Tribe X Ladyline verkkovalmennus


Core kuntoon by Mirka


SYKE Triben ja LadyLinen ensimmäisessä yhteistyöverkkovalmennuksessa keskitytään keskivartalon tuen parantamiseen. Tämän valmennuksen päätavoite on keskivartalon vahvistaminen ja kiinteytyminen sekä parempi suorituskyky arjessa.


verkkovalmennus lady line lady line valmennus keskivartalo treeni keskivartalo kapeammaksi

Tämän valmennuksen päätavoite on keskivartalon vahvistaminen ja kiinteytyminen. Valmennuksen päätyttyä tavoitteena on, että sinulla on kevyempi olla ja senttejä on lähtenyt vyötäröltä eikä vatsalihasliikkeet tunnu enää niin raskailta mikäli ne on aiemmin tuntuneet!Miksi tämä valmennus on luotu?


"Loin valmennuksen koska olen huomannut omien asiakkaideni kanssa, että nimenomaan keskivartalo on monille se ns. heikko kohta ja alue jota halutaan kehittää! Moni kärsii myös vatsan turvotuksesta sekä haaveilee vahvemmasta keskivartalosta.


Halusin tehdä ruokavaliosta mahdollisimman helpon, jotta jokainen voi sitä varmasti noudattaa eikä se vaadi hirveää kokkailua ja kikkailua keittiössä. Treenit ovat napakoita, jotka voi tehdä myös kotona/mökillä tai missä ikinä onkaan."


-Mirka


verkkovalmennus ladyline etävalmennus syke tribe core treeni kuinka treenata corea


Voit käydä lukemassa valmennuksesta tarkemmin (nyt -40%!) täältä

Me Syke Tribellä olemme super innoissamme tästä yhteistyöstä ja emme malta odottaa, että LadyLinen huippuvalmentaja Mirka pääsee verkkovalmentamisen pariin käyttäen Syke Triben ohjelmistoa!


________________________________________________________________________


SYKE Tribe valmentajille


SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.SYKE Tribe kuluttajille


SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!

Commentaires


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page