top of page

Twerkkiä ja verkkovalmennuksia vientinä Suomesta

Päivitetty: 13. kesäk. 2021

SYKE Tribe ja Tinze pistivät hynttyyt yhteen ja rakensivat Twerkin opetteluun keskittyvän verkkovalmennuksen.

Twerk - uusi digitaalinen vientituote osa SYKE Triben kansainvälistysmisprojektia

Suomalainen twerk-tähti Tinze eli Tia-Maria Sokka sekä suomalainen hyvinvointiyhtiö SYKE Tribe ovat yhdessä lähteneet viemään kaupallista, verkkovalmennuksena toteutettavaa twerkkauksen alkeiskurssia kansainvälisille markkinoille.


Edes koronavirus ei ole viennin ja kansainvälistymisen esteenä, sillä twerkkaus ja SYKE Tribe -mobiilisovelluksesta löytyvät ohjeet ovat tyyliltään sellaisia, että asiakas voi harjoitella esimerkiksi kotona. Täysin digitaalinen valmennuskokemus mahdollistaa sen, että poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta edellytykset kansainväliselle menestymiselle ja viennille ovat jopa otolliset.Digituotteet tulevaisuuden vientivalttina?


Digitaalisten tuotteiden ja palveluiden merkitys on vallitsevien aikojen vuoksi kasvanut merkittävästi ja digimuotoiset palvelut ovatkin tulleet jäädäkseen. Pieni ja sisukas suomalaisfirma SYKE Tribe näyttää, että tulevaisuuden vientituotteena myös digitaalisilla tuotteilla on paikkansa.


“Olemme kaikessa hiljaisuudessa rakentaneet ensimmäistä kaupallista kansainvälistä valmennusta yhdessä kansainvälisen, kulttuurihistoriaakin tehneen vaikuttajan sekä tanssijan eli Tinzen kanssa. Koska Tinze ei ole välttämättä monelle tuttu, niin avataan sen verran, että jotain hänen kansainvälisestä merkittävyydestä kertoo mm. hänen yli 600 000 seuraajamääränsä pelkästään Youtuben puolella. Meillä on ilo ja kunnia lähteä valloittamaan maailmaa yhdessä tämän henkilön kanssa, joka on myös yksi ihastuttavimpia persoonia, joita olen koskaan tavannut", kommentoi SYKE Triben toimitusjohtaja Terhi Immonen.


"Olemme suunnitelleet kansainvälistymistä pitkään. Kaikkien markkinatutkimuksien sekä vielä toistaiseksi suhteellisen pienen kokomme vuoksi olemme etsineet sopivaa kumppania, jonka kanssa teemme ensimmäisen launchin. Tia-Maria Sokka (Tinze) oli tähän paras mahdollinen kumppani mitä toivoa. Tällä valmennuksella on kansainvälistä potentiaalia sekä uutuusarvoa. Tietysti tulevaisuudessa tahtotilamme on viedä ja auttaa useita suomalaisia valmentajia maailmalle. Tämä oli ensimmäinen askeleemme", Immonen kertoo.


SYKE Tribe haluaa auttaa yhdistämään ammattilaisia heidän apuaan kaipaavien kanssa mahdollistamalla valmentajille sekä valmiin kanavan että kumppaniverkoston ja valmiit tekniset ratkaisut osaamisen skaalaamiseen.

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page