Valmentaja optimoi google -löydettävyys

Päivitetty: 8. toukok. 2021

Tehosta Google -löydettävyyttäsi ja paranna markkina-asemaasi!

Personal trainer löydy googlesta. SYKE Tribe omat tiedot ja niiden optimointi että löydyt googlesta esim. kun asiakas hakee personal trainer tampere, personal trainer salo, personal trainer oulu tai muilla vastaavilla hakusanoilla. Huolehdi että löydyt googlesta ja tässä auttaa SYKE Triben valmentajahaku, jonka kautta voit optimoida löydettävyyttäsi.

Varmista että löydyt SYKE Triben valmentajahausta (ja googlesta)


Päivitä omat tietosi Sykkeen valmentajahakuun - näyt ja löydyt paremmin Google-hausta!


SYKE Triben valmentajahaku on loistava lisäkeino tehostaa löydettävyyttäsi Googlessa. Kun asiakas lähtee etsimään esimerkiksi personal trainer Helsinki tai vaikkapa personal trainer Lempäälä, niin tietysti sinä toivot että löydyt.


Parasta SEO-optimointi on tehostaa omaa löydettävyyttään muuallakin kuin omilla kotisivuillaan ja Google myös arvottaa mm. sitä että kotisivusi on linkitetty myös muille sivustoille. SYKE Triben valmentajahaussa tehdään myös tuhansia hakuja, joten suosittelemme varmistamaan että löydyt sieltä.


TÄRKEÄÄ MUISTAA:


Jos haluat asiakkaita, niin tee kaikkesi sen eteen että potentiaaliset asiakkaasi myös löytävät sinut!Toimi näiden ohjeiden mukaan:


VINKKI 1 - TEE AINAKIN TÄMÄ

Se, miten aloitat oman kuvauksesi on se TÄRKEIN teksti, mikä on olennainen hakukonenäkyvyyden kannalta. Siksi heti oman kuvauksen alussa kannatta mainita oma paikkakunta ja millaista valmennusta teet.


Tässä muutama esimerkki:


Esimerkki 1:

Olen personal trainer ja teen kuntosaliohjauksia sekä yksilöllisiä treeniohjelmia ja ravinto-ohjelmia Tampereella.

--> Mainittu sana personal trainer sekä kaupunki


Esimerkki 2:

Olen Oululainen fysiikkavalmentaja, joka on perehtynyt jalkapallon oheisharjoitteluun ja fysiikkavalmentamiseen.

--> Mainittu sana fysiikkavalmentaja sekä kaupunki


Esimerkki 3:

Olen Kuopiolainen personal trainer ja juoksuvalmentaja, joka on erikoistunut ihmisten liikuttamiseen juoksupoluilla ja järjestän myös aika-ajoin juoksukouluja Kuopiossa.

--> Mainittu sana personal trainer, juoksukoulu, juoksuvalmentaja sekä kaupunki