top of page

Jori Kota-aho - Valmentajaesittely

Päivitetty: 20. heinäk. 2021

Vegaaniruokavalio sekä notkeuden ja liikkuvuuden lisääminen on ovat tämän miehen bravuureja!


Personal trainer Jori Kota-aho on todellinen liikunta-alan monitoimimies, jonka valmennuksellisesta osaamisesta SYKE Triben käyttäjät ovat saaneet nauttia jo useamman valmennuksen ajan. Mutta mikäs tyyppi Jori oikeasti onkaan? Annetaan puheenvuoro Jorille, jotta pääsemme tutustumaan mieheen paremmin!

 


Minä

Hola! Olen televisiostakin tuttu PT Jori Kota-aho ja asun Mäntsälässä perheeni kanssa johon kuuluu rakas vaimoni ja meidän pieni taaperomme. Kohta pääsemme nauttimaan uudesta yksilöstä, sillä saamme toisen lapsen! Vapaa-aikana nautimme tehdä kaikenlaista yhdessä perheenä.


Olen unelmatyössäni eli valmennan ihmisiä laidasta laitaan ja koulutan tulevia Personal Trainereita! Toimin yrittäjänä ja olen luonut oman brändin yritystoiminnan tueksi.Kutsumukseni


Aloitin valmentamisen 17-vuotiaana. Olen unelma-ammatissani, sillä saan auttaa ihmisiä saavuttamaan heidän oman huippu potentiaalinsa. Sen lisäksi että rakastan auttaa muita ihmisiä, haluan edistää myös eläinten hyvinvointia ja tästä syystä elän vegaanista elämäntapaa. Olen oppinut valtavan paljon ihmiskehosta ja käynyt läpi monia koulutuksia, tiedonjanoni on sammumaton!


Kivinen tie


Moni ei kuitenkaan tiedä millaisen polun olen raivannut itselleni, jotta olen tässä nykyisessä kunnossa. Moni ei tiedä kuinka pahasti ja useasti olen kaatunut, itkenyt ja jatkanut silti eteenpäin. Moni ei tiedä minun aloittaneen kirjaimellisesti päiväni buranalla.

Olen kokenut kantapään kautta monta fyysistä ja täten myös henkistä romahdusta, sillä nuorempana kuvittelin tietäväni mitä teen. Nuorella kilpanyrkkeiljällä oli päähänpinttymä, että päivittäin on treenattava 4-6 tuntia tai muuten kyseinen päivä oli epäonnistunut treenien osalta. Tämähän väistämättä johti ylikuntoon eli alipalautumistilaan, josta toipumiseen meni vuosi.

Viimeisimmässä nyrkkeilyottelussani käteni eivät pysyneet enään ylhäällä ja se vasta olikin pelottavaa! Muistan itkeneeni pukuhuoneessa, pyyhe pääni päällä, miettien mikä minussa on oikein vikana? Tästä hetkestä on todella pitkä aika ja väliin on mahtunut sarja muitakin epäonnen hetkiä, kuten nilkan murtuminen, hampaan halkeaminen, useampi tikkausreissu sairaaaan ja viimeisimpänä isompi olkapääleikkaus. Jokaisesta vastoinkäymisestä olen oppinut, noussut ylös ja jatkanut matkaani eteenpäin. Vaikka luovuttaminen on useimmille vaihtoehto, se ei ole vaihtoehto.


Liikkuvuus ja minä


Liikkuvuudesta innostuin vasta 20 vuotiaana kun oikea jalkani petti vessassa treenien yhteydessä. Parikymppinen ja muka hyvässä kunnossa oleva nuorukainen pelästyi tapahtunutta. Ihmettelin hetken lattialla ja totesin mielessäni: "Nyt asiat muuttuvat!". Olin siihen asti laiminlyönyt kaiken kehonhuollon ajatellen sen olevan naisten hommaa ja pärjäsin "hyvin" mielestäni särkylääkkeiden voimin.

Nykyään kehossani ei ole samanlaisia kipuja tai pinnetiloja ja pystyn tekemään kehollani asioita, joista en aiemmin edes tiennyt! Liikkuvuus on kaiken liikkeen perusta ja siksi kaikkien tulisi tehdä sitä. Kyseessä on intohimoni, ei vahvuuteni, ja siksi teen sitä päivittäin. Tahdon tuoda tätä ilosanomaa kaikille ja tästä syystä valmennan asiakkaille liikkuvuutta, tuotan materiaalia someen ja olen luonut liikkuvuusverkkovalmennuksen.


Koulutan liikkuvuutta myös tuleville Personal Trainereille.


- Jori Kota-Aho


 

Lisää notkeutta ja liikkuvuutta?


Liikkuvampi sinä -verkkovalmennus SYKE Marketplacessa

Jos tunnistit itsesi tekstistä kipu- ja pinnetilojen osalta, niin käy tsekkaamassa verkkovalmennukseni Liikkuvampi sinä SYKE Marketplacesta!


Lisää notkeutta ja liikkuvuutta. Valmennus venyttelyyn.Haluatko kokeilla vegaaniruokavaliota?

Vegaaniruokavalio tutuksi -verkkovalmennus SYKE Marketplacessa


Löydät SYKE Marketplacesta myös minun Vegaaniruokavalio tutuksi -verkkovalmennuksen, joka syventää sinut kasvisruokavalion maailmaan herkullisine resepteineen!

Vegereseptejä ja vegaaniruokavalio

Tutustu lisää verkkovalmennuksiin Syke Marketplacesta!"Muista aina elämässäsi, oli tilanne mikä hyvänsä, tehdä oma ykkössuorituksesi. Olet ainutlaatuinen, joten pidä itsestäsi huolta!" Terkuin, Jori 😊


 

SYKE Tribe blogi
OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page