top of page

Jari Sorsa - Hyvinvoinnin kutsun valmentaja

Tehokkaat treeniohjelmat kotiin ja salille aloittelijoille ja keskitasoisille tältä sympaattiselta ammattilaiselta!

Tutustu alta Jariin tarkemmin!

Jari Sorsa - Ammattitaitoinen valmentaja ja Personal Trainer Lahdesta, joka laittaa kropan kuntoon ja auttaa sinua ottamaan hyvinvinnissa seuraavan askeleen
Jari Sorsa


Valmentamista vuodesta 2002 alkaen

Jarilla on vankka ammattitaito ja pitkä kokemus liikunta-alalta. Hän on liikuttanut vuosien saatossa niin kuntoliikkujia kuin kilpaurheilijoita.

Liikunnanohjauksen vahvan pohjan Jari on saanut Reumasäätiön sairaalassa Heinolassa vuosina 2002-2006. Hän vastasi erityisliikunnan ja työhyvinvointia edistävien kurssien suunnittelusta ja ohjauksesta.

Tämän jälkeen Jari toimi kuntosaliyrittäjänä vuosina 2006-2013 vastaten henkilöstöstä ja liikuntapalveluista ja niiden kehittämisestä sekä ohjasi yksilö- ja ryhmäliikuntaa.


Kouluttaa nykyään myös Personal trainereita

Vuodesta 2005 lähtien Jari on toiminut FAF- personal trainerina ja – kouluttajana (Fitness Academy of Finland). Valmentajana hän auttaa eritasoisia ihmisiä, niin kuntoliikkujia kuin kilpaurheilijoita, kohti parempaa kuntoa motivoiden asiakkaita monipuolisin harjoittein ja haastaen heitä tavoittelemaan omia tavoitteitaan. Henkilökohtainen kokemus kilpaurheilusta fitness- lajeissa auttaa myös huomioimaan kilpaurheilun vaatimukset. Oman valmennustyön lisäksi hän kouluttaa ja kannustaa tulevia personal trainereita vuosien ammattitaidolla ja kokemuksella.


Tämä liikunnan moniosaaja on toiminut jo usean vuoden Sami Kurosen henkilökohtaisena valmentajana ja personal trainerina.


Jarin henkilökohtaisen valmennuspalveluihin voit tutustua Fit Diamondsin kotisivuilta klikkaamalla tästä.


Jari on aivan mahtava ja yksi symppaattisimmasta tyypeistä, joita meillä on SYKE Tribella ollut koskaan mahdollisuus tavata.Jari Sorsa & Hyvinvoinnin kutsu?


Jari vastaa Hyvinvoinnin kutsussa siitä että kunto kohoaa ja lihaskunto paranee.


Jari on laatinut mielettömät treeniohjelmat, joihin on helppo sitoutua ja millä saat varmasti tuloksia osaksi Hyvinvoinnin kutsua.


Tässä valmennuksessa hän luo sinulle saman kipinän ja motivaation monipuoliseen lihaskuntoharjoitteluun, jonka avulla pääset varmasti omiin tavoitteisiisi.


Hyvinvoinnin kutsu -haasteessa pääset treenaamaan Jarin kanssa sekä lihaskuntoa että aerobista kuntoa!
HYVINVOINNIN KUTSUN VALMENTAJAT:


Aku Virtanen Jari Sorsa Matleena Pulkkinen (reseptit) Pippa Laukka Terhi Immonen (vieraileva valmentaja) Sami Kuronen (haastaja)Teaser hyvinvoinnin kutsun materiaaleista - Liikepankkivideo

 

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page