top of page

Esittely - Syke Triben uusin lisäys tiimiin: Tuomo Kasanen

Syke Triben henkilöstö on kasvanut tammikuussa 2022 uudella

heimolaisella! Tuomo Kasanen aloitti meillä Head Hunting & PR-spesialistina.


Tuomo Kasanen miesten ryhmä siulunsilmin blogi

Tässä Tuomon esittely omin sanoin:


"Moikka!


Täällä teille huutelee Syke Triben uunituore Head Hunting & PR-specialist! Olen 33-vuotias savolais-lahtelainen hybridi, kuka pitää tukikohtaansa jo kahdeksatta vuotta Suomen Lahes, mutta juuret ovat syvällä Pohjois-Savon mullassa.


Liikunta- ja hyvinvointialan urani alkoi vuonna 2013 valmistuttuani urheiluhierojan opinnot taustallani fysioterapeutiksi Karelia Ammattikorkeakoulusta. Tämän jälkeen työskentelin personal trainerina, fysioterapeuttina sekä ryhmäliikunnan ohjaajana useita vuosia täällä Lahdessa.


Uudet tuulet alkoivat puhaltaa vuonna 2017, kun digimaailma ja etenkin sosiaalisen median salat alkoivat kiinnostamaan. Muutaman kuukauden ähkimisen jälkeen perustin blogin, joka livahti melko nopeasti laajalti luetuksi ja nyt reilun neljän vuoden jälkeen omista somekanavistani on tullut minulle osa uraani, eli toiminta siirtyi vähitellen ammattilliselle tasolle. Matkallani olen työskennellyt "päivätöissä" monilla eri tahoilla copy writingin, sisällöntuoton ja brändäyksen parissa."


"Vapaa-aikani vierähtää kamppailulajien, monipuolisen fysiikkatreenailun ja ajoittaisten avantodippailujen lisäksi läheisteni kanssa elämän pienistä iloista nautiskellen"


"Syke Tribe on paikka, jossa voin yhdistää intohimoni kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen, uuden luomiseen, vaikuttajamarkkinointiin & PR-työhön ja etenkin haluuni tutustua uusiin samanhenkisiin huipputyyppeihin! Mahtavaa liittyä joukkoon!"


Tuomo Kasanen syke tribe markkinointi
TUOMO KASANEN

Head Hunting & PR-specialist


Sähköposti: tuomo@syketribe.fi


Instagram: @veli.koo

LinkedIn: Klikkaa


 

SYKE Tribe valmentajille

SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.


SYKE Tribe kuluttajille

SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page